Yandex Metrica

Sitede Ara

Rubiales'in cezasına onay: 3 yıl men edildi!

Rubiales'in cezasına onay: 3 yıl men edildi!

FIFA, eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e verilen üç yıl men cezasını onayladı. Rubiales'in temyiz başvurusu reddedildi, ancak Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurma hakkı bulunuyor.

Spor

28.01.2024, 18:16

FIFA, Luis Rubiales'e, geçen yaz gerçekleşen FIFA Kadınlar Dünya Kupası finali sonrasında yaşanan olaylara ilişkin verilen üç yıl men cezasını onayladı. Temyiz başvurusu reddedilen Rubiales'in CAS'a gitme hakkı bulunuyor.

Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki... Yılın transferi olacak Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki...... Haberi Görüntüle

CEZASI ONANDI

FIFA'dan yapılan açıklamada, "FIFA Temyiz Komitesi, duruşma sonrasında Luis Rubiales'in temyiz başvurusunu reddetmeye ve cezayı onamaya karar vermiştir." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş'tan ayrılan Rachid Ghezzal Süper Lig ekibiyle el sıkıştı Beşiktaş'tan ayrılan Rachid Ghezzal Süper Lig ekibiyle el sıkıştı Haberi Görüntüle

CAS'A BAŞVURU HAKKI

Rubiales, FIFA'nın kararını kabul etmeyerek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurma hakkına sahip. CAS, bu tür durumlarda bağımsız bir yargı mercii olarak görev yapıyor.

Transfer resmen açıklandı: Fenerbahçe'ye 2,24'lük dev pivot Transfer resmen açıklandı: Fenerbahçe'ye 2,24'lük dev pivot Haberi Görüntüle

OLAYIN GEÇMİŞİ

Geçen yaz gerçekleşen FIFA Kadınlar Dünya Kupası finali sonrasındaki madalya töreninde, Rubiales'in milli futbolcu Jennifer Hermoso'yu dudağından öpmesi skandal yaratmış ve Rubiales istifa etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading