Yandex Metrica
Reklam

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi

Recep İvedik film serisi ile duyulan komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Galatasaray'a transfer teklifinde bulundu. İşte detaylar..

Spor

02.07.2024, 18:50

Ünlü komedyan Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın yıldızı Emin Bayram'ın Belçika ekibi Westerlo'ya gideceği haberleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bozkurt selamı Siyonistleri rahatsız etti! İsrail medyasında gündem Merih Demiral Bozkurt selamı Siyonistleri rahatsız etti! İsrail medyasında gündem Merih Demiral Haberi Görüntüle

EMİN BAYRAM'IN TRANSFER OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

Genç yıldız Emin Bayram, geçtiğimiz sezon Westerlo'da kiralık olarak forma giymişti. Bu sezon Galatasaray'a geri dönemye hazırlanan Emin'in, bu sefer bonservisiyle beraber Belçika ekibine transfer olacağı öne sürüldü.

Bozkurt selamı Siyonistleri rahatsız etti! İsrail medyasında gündem Merih Demiral Bozkurt selamı Siyonistleri rahatsız etti! İsrail medyasında gündem Merih Demiral Haberi Görüntüle

TRANSFER DETAYI

Spor Gecesi Digital'in haberine göre; Sarı kırmızılı ekip ve Westerlo'nun Bayram'ın transferi için anlaştığı belirtildi. Cimbom bu transferden 2.5 milyon Euro bonservis bedeli kazanacağı belirtilirken, sonraki satıştan da yüzde 50 paya sahip olacağı aktarıldı.

Turnuva'da korkutan an! Hakem bir anda yere yığıldı Turnuva'da korkutan an! Hakem bir anda yere yığıldı Haberi Görüntüle

G.SARAY'DAN AÇIKLAMA

"Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil. Gelen bir teklif var. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kamuoyunda telaffuz edilen rakamlar doğru değil. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız. Emin, altyapımızdan yetişen ve bizim için değerli bir oyuncu. Şu an için imzalanan bir anlaşma bulunmuyor" 

Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Trabzonspor Ozan Tufan'ı resmen açıkladı! İşte fırtınadan alacağı ücret Haberi Görüntüle

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN TRANSFER ÇIKIŞI

Genç yıldızın söylenen fiyatlara transfer olacağı haberleri taraftarları rahatsız etti. Bu durumu sosyal medya hesabından eleştiren Şahan Gökbakar,  "Hala satmayı düşünürseniz Emin Bayram'in bonservisi icin 2.6m€ ve bir sonraki transferinden %51 pay teklif ediyorum.Böyle bir oyuncuyu bu kosullarla kacirmak istemem. Ayrica kismet olurda anlasirsak, oyuncuyu yine Galatasaray'a bedelsiz kiralamayi taahhüt ediyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading