Yandex Metrica

Sitede Ara

Salih Özcan için transfer seferberliği! Ayrılık kararı sonrası talipler sıraya girdi

Salih Özcan için transfer seferberliği! Ayrılık kararı sonrası talipler sıraya girdi

Borussia Dortmund'dan ayrılma kararı alan Salih Özcan, transfer dönemi bitmeden yeni bir takıma imza atmaya hazırlanıyor. Türk kulüplerinin de radarında olan Özcan için en ciddi teklif Wolfsburg'dan geldi.

Spor

27.08.2024, 12:20

Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Salih Özcan, kulüpten ayrılma kararı alarak kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde Türk takımlarının da gündemine gelen Özcan, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Borussia Dortmund'dan ayrılmayı planlıyor.

İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt Haberi Görüntüle

HANNOVER İLGİ GÖSTERDİ AMA

Salih Özcan'ın ayrılık kararı sonrası nabız yoklayan ilk kulüp, Almanya 2. Lig ekibi Hannover 96 oldu. Ancak, Sky Sport Almanya'nın aktardığı bilgilere göre, Hannover'ın Salih Özcan'ı transfer etme olasılığı düşük görünüyor.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

WOLFSBURG TRANSFER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Özcan için en ciddi adımı atan takımın ise Bundesliga ekibi Wolfsburg olduğu belirtiliyor. Wolfsburg, 26 yaşındaki milli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti ve resmi görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık: Mourinho'nun istemediği isim Fransa'ya gitti Fenerbahçe'de flaş ayrılık: Mourinho'nun istemediği isim Fransa'ya gitti Haberi Görüntüle

DORTMUND'DAN AYRILIK KESİN GİBİ

Borussia Dortmund ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Salih Özcan'ın, transfer dönemi kapanmadan takımdan ayrılması bekleniyor. Dortmund, Özcan'ı 2022-23 sezonu başında Köln'den 5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Ancak oyuncunun bu sezon takımdan ayrılarak kariyerinde yeni bir adım atacağı artık kesin gibi görünüyor.

Salih Özcan'ın hangi kulübe transfer olacağı merakla beklenirken, Wolfsburg'un bu transferde en ciddi aday olduğu vurgulanıyor. Türk futbolseverler ise milli oyuncunun kariyerine hangi takımda devam edeceğini yakından takip ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading