Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen Kenan Yıldız attığı golle İtalyanları mest etti: Juventus'un sihirbazı

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, sahasında konuk ettiği PSV'i 3-1 yenerken Kenan Yıldız, atığı harika gol ile geceye damga vuran isim olurken İtalyan medyası milli futbolcuyu öve öve bitiremedi.

Spor

18.09.2024, 11:36

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı dün akşam oynanan maçlarla beraber başladı. Gecenin en farklı skorunu Bayern Münih, elde etti. Almanlar, Dinamo Zagreb'i 9-2 mağlup etti. Alman devinde Harry Kane attığı 4 golle maça damga vurdu. Juventus-PSV maçına ise milli futbolcu Kenan Yıldız damgasını vurdu.

Juventus, sahasında Hollanda ekibi PSV'yi konuk etti. İtalyanlar, müsabakayı 3-1 kazanırken milli futbolcu Kenan Yıldız, harika bir gole imza attı. Takımını 1-0 öne geçiren Kenan Yıldız, kariyerindeki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi golünü dün gece oynanan Juventus - PSV karşılaşmasında kaydetti. Kenan Yıldız, Juventus - PSV karşılaşmasında maçın oyuncusu seçildi.

Bunun adı beceriksizlik! Spor yazarları Trabzonspor- Beşiktaş derbisini yorumladı Bunun adı beceriksizlik! Spor yazarları Trabzonspor- Beşiktaş derbisini yorumladı Haberi Görüntüle

DEL PIERO'NUN REKORU KIRDI

Attığı harika golle herkesi kendine hayran bırakan Kenan Yıldız, 19 yıl 135 günle Juventus tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç oyuncu oldu. Önceki rekor, 13 Eylül 1995'te Borussia Dortmund'a karşı (20 yıl 308 gün) gol atan Alessandro Del Piero'ya aitti.

Galatasaray- Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen maçların tarihi belli oldu! Galatasaray- Gaziantep maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen maçların tarihi belli... Haberi Görüntüle

JUVENTUS'UN SİHİRBAZI

Öte yandan milli futbolcunun performansı, İtalyan medyasında geniş yer aldı. İtalyan gazeteleri, Kenan Yıldız'dan övgüyle bahsederken La Gazzetta dello Sport, "Juventus'un sihirbazı" manşeti ile okurlarının karşısına çıktı. La Repubblica ise "Kenan Yıldız yeni bir çağ açıyor" ifadelerini kullandı.

Corriere dello Sport'un ise "Kenan Yıldız fenomeni" manşeti dikkat çekti.

Ayrıca Kenan Yıldız ile Juventus'un efsanesi Alessandro Dep Piero'nun maç sonu yayınındaki diyaloğu da İtalyan medyasında manşetleri süsledi.

Okan Buruk'tan derbi için flaş Sara kararı! Okan Buruk'tan derbi için flaş Sara kararı! Haberi Görüntüle

DEL PIERO: SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM

Sky'da konuşan Del Piero, Kenan Yıldız'ı tebrik etmeyi ihmal etmedi. Efsane futbolcu, "Onun adına çok mutluyum, harika bir oyun oynadı ve 10 numarayı omuzlarına yükleme sorumluluğunu üstlendi. Senin adına çok sevindim Kenan" ifadelerini kullandı.

Del Piero'nun övgü dolu sözleri karşısında son derece heyecanlı olduğu gözlemlenen Kenan Yıldız gülerek "Şu an biraz gerginim" dedi.

Nihat Kahveci'den 3 isme büyük övgü: Mourinho şükretsin Nihat Kahveci'den 3 isme büyük övgü: Mourinho şükretsin Haberi Görüntüle

''İÇ GÜDÜSEL OLARAK MI VURDUN?''

Kenan Yıldız, Del Piero'nun "Gol öncesi özel bir şey mi düşündün yoksa içgüdüsel olarak mı vurdun?" sorusuna "Pozisyonda kanattan bindirerek bana şut alanı açan Cambiaso'ya teşekkür etmeliyim" cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading