Yandex Metrica

Sitede Ara

Şampiyonluğun favorisi değişti

Şampiyonluğun favorisi değişti

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından futbol veri sitesi Euro Club Index, 2024-25 Süper Lig şampiyonluk tahminini güncelledi. Galatasaray, güncellenen sıralamada Fenerbahçe'yi geride bırakarak şampiyonluk için en güçlü aday oldu.

Spor

22.09.2024, 18:55

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettiği derbi, sadece saha içinde değil, şampiyonluk yarışında da dengeleri değiştirdi. Futbol veri sitesi Euro Club Index, derbi sonrası Süper Lig'deki şampiyonluk tahminini ve puan tablosu simülasyonunu güncelledi.

Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i Millilerde hedef ilk galibiyet! İşte Montella'nın İzlanda'yı yıkacak muhtemel 11'i Haberi Görüntüle

GALATASARAY FAVORİ KONUMA YÜKSELDİ

Sezonun en kritik karşılaşmalarından biri olarak görülen bu derbi sonrasında, Euro Club Index, şampiyonluk favorisini Fenerbahçe’den Galatasaray’a çevirdi. Yapılan analiz ve simülasyonlar sonucunda Galatasaray’ın sezonu 91 puanla tamamlayarak şampiyon olma ihtimalinin %58.3 olduğu öne sürüldü. Önceki tahminlerde favori olarak gösterilen Fenerbahçe ise ikinci sıraya geriledi.

Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Trabzonspor taraftarıyla kapışmıştı! PFDK'dan Burak Yılmaz'a ceza Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

Euro Club Index'in tahminlerine göre, Süper Lig’in 2024-25 sezonunun sonunda ilk beş sıra ve takımların şampiyonluk ihtimalleri şu şekilde sıralandı:

Galatasaray - 91 puan (%58.3 şampiyonluk ihtimali)

Fenerbahçe - 89 puan (%34.1 şampiyonluk ihtimali)

Beşiktaş - 78 puan (%7 şampiyonluk ihtimali)

Başakşehir - 66 puan (%0.6 şampiyonluk ihtimali)

Trabzonspor - 58 puan (%0.1 şampiyonluk ihtimali)

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Umut Tohumcu için çılgın rakam Haberi Görüntüle

KÜME DÜŞME TAHMİNLERİ

Şampiyonluk tahminlerinin yanı sıra küme düşme hattında da önemli tahminler yapıldı. Euro Club Index’in küme düşme tahminine göre Süper Lig’de tehlike hattındaki takımlar şu şekilde sıralandı:

 

Gaziantep FK - 36 puan

Bodrum FK - 33 puan

Hatayspor - 32 puan

Adana Demirspor - 24 puan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading