Şansal Büyüka'dan öne çıkan analiz! Fenerbahçe'nin şampiyonluk stratejisini tek tek sıraladı...

Şansal Büyüka'dan öne çıkan analiz! Fenerbahçe'nin şampiyonluk stratejisini tek tek sıraladı...

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk ihtimali üzerine Şansal Büyüka'dan değerlendirmeler geldi. Büyüka, maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'nin durumu hakkında çarpıcı açıklamada bulundu. 

Spor

23.10.2024, 13:23

Ünlü yorumcu Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk ihtimalini Şansal Büyüka değerlendirdi. Büyüka, katıldığı bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla Fenerbahe'nin durumunu analiz etti. 

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin genel durumunu değerlendirdi. 

Milli Takım kadrosundan çıkartıldılar! Sakatlıkları ciddi mi? Milli Takım kadrosundan çıkartıldılar! Sakatlıkları ciddi mi? Haberi Görüntüle

ISRAR EDERSE İŞİ ZOR 

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında eksikliklerinden bahseden Büyüka, ''Buna katılmayanlar olacak, bana ciddi tepki koyanlar olacak ama Fenerbahçe, Tadic ve Dzeko'yu aynı anda birlikte oynatmakta ısrar ederse bana göre şampiyon olamaz.'' dedi. 

Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, şifresiz mi? Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, şifresiz mi? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE BU GİDİŞLE ŞAMPİYON OLAMAZ

Ayrıca Büyüka, ''Fenerbahçe bu kadar ağır oynayıp, bu kadar yavaş hücuma çıkarsa şampiyon olamaz. En önemlisi Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha iyi bir takım kuramazsa şampiyon olamaz. Fenerbahçeli bu gerçeği kabul etmek zorunda, Galatasaray'ın çok kaliteli bir kadrosu var. Galatasaray'ın futbol şubesi benim ölçülerimde daha iyi yönetiliyor. Tüm bunları üst üste koyduğunda Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali yok denecek kadar az.'' şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading