Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü

Semih Kılıçsoy için büyük onur! Beşiktaş ona layık gördü

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'a yeni sezon için yeni formasını teslim etti. Formayı Samet Aybaba kendisi bizzat verirken, o anlar resmi hesaplardan paylaşıldı.

Spor

17.07.2024, 13:03

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, yeni sezonda siyah-beyazlı takımın 9 numaralı formasını giyecek. Bu önemli gelişme Beşiktaş'ın resmi hesaplarından yapılan paylaşımla duyuruldu.

Son dakika... Aslan, 2-0'ı koruyamadı: Galatasaray, Riga'dan 1 puanla dönüyor Son dakika... Aslan, 2-0'ı koruyamadı: Galatasaray, Riga'dan 1 puanla dönüyor Haberi Görüntüle

9 NUMARA SEMİH'İN

Beşiktaş'ın yaptığı açıklamada, Semih Kılıçsoy'un 9 numaralı formayı giyeceği belirtilirken, "Kapısından girdiğinden beri sadece en büyük hayalleri kurduğun Türkiye'nin en büyüğünde, şimdi 9 numara ile yeni hikayeler yazma zamanı! Semih Kılıçsoy, 9." ifadelerine yer verildi.

Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye çalışsa da... Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye... Haberi Görüntüle

SAMET AYBABA'DAN ANLAMLI JEST

Semih Kılıçsoy'a yeni forması, Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Samet Aybaba tarafından teslim edildi. Bu anlamlı jest, genç oyuncu için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı oldu. Samet Aybaba, genç yeteneğe formasını verirken, Semih'in Beşiktaş tarihine yeni başarılar eklemesini temenni etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading