Semih Kılıçsoy rakiplerini solladı! Beşiktaş'ın genç yıldızından süper istatistik

Semih Kılıçsoy rakiplerini solladı! Beşiktaş'ın genç yıldızından süper istatistik

Trendyol Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta genç oyuncu Semih Kılıçsoy'un son maçlarda takımda yer almaması taraftarları üzdü. Genç Semih ortaya koyduğu performansla Lamine Yamal'ı bile solladı.

Spor

13.10.2024, 12:40

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst son karşılaşmalarda 11'de şans vermediği Semih Kılıçsoy için “Kendini geliştirmesi gerekiyor” demesine rağmen genç oyuncu ortaya koyduğu performansla rakiplerini geride bıraktı. 19 yaşındaki genç yıldız geçen sezondan bu yana siyah beyazlı takımı adeta tek başına sırtladı.

2024-25 sezonunda sadece 2 asist yapma fırsatı elde eden Semih Kılıçsoy geçen sezonki performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Süper Lig'de 29 maçta ağları 11 kez havalandırmayı başaran genç yıldız Avrupa'nın en büyük 10 Ligi'nde 2023-24 sezonundan bu yana 19 yaş ve altı isimler arasında en çok gol atan oyuncu durumuna geldi.

Semih Kılıçsoy

Golü attı gözyaşlarına hakim olamadı: Visca'dan duygu patlaması Golü attı gözyaşlarına hakim olamadı: Visca'dan duygu patlaması Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'DE LİSTEDE

46 karşılaşmada 9 gol kaydeden Barcelona'nın süper yıldızı Lamine Yamal'ı da geride bırakan Semih Kılıçsoy; Matias Fernandez-Pardo (19 maç-9 gol) ve George İlenikhena (36 maç-8 gol) takip etti.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'de listede 19 müsabakada attığı 6 golle 6. sırada kendisine yer buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading