Yandex Metrica

Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar!

Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın radarına girdi. Siyah-Beyazlıların astronomik bir bonservis bedeli beklediği Kılıçsoy için gelen ilk ciddi teklif, kulüp tarafından reddedildi.

Spor

12.07.2024, 12:55

Aston Villa, 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a tam 18 milyon euroluk bir teklif sundu. Sabah gazetesinin haberine göre, teklifte ayrıca Aston Villa, Beşiktaş'a Alex Moreno'yu da önerdi ve Semih'in bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giymesi için kiralık olarak kalmasını teklif etti.

Beşiktaş'ta şok ayrılık: 2 yıldız futbolcunun bileti kesildi Beşiktaş'ta şok ayrılık: 2 yıldız futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN KARARI

Beşiktaş, genç forvetten daha yüksek bir bonservis geliri beklediği için bu teklifi reddetti. Semih Kılıçsoy'un potansiyeline güvenen kulüp, bu astronomik teklifin dahi beklentilerini karşılamadığını belirtti.

Djiku için sürpriz transfer ihtimali: Rakamı açıkladılar Djiku için sürpriz transfer ihtimali: Rakamı açıkladılar Haberi Görüntüle

SEMİH KILIÇSOY'UN PERFORMANSI

2023-24 sezonunda Beşiktaş formasıyla toplam 35 maça çıkan Semih Kılıçsoy, 12 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Genç oyuncunun bu istatistikleri, Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading