Yandex Metrica

Sitede Ara

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Alanyaspor'a transfer olan Serdar Dursun, Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Golcü futbolcu, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferini daha önceden tahmin ettiğini belirtti.  

Spor

05.09.2024, 15:43

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Alanyaspor'un yolunu tutan Serdar Dursun, eski takım arkadaşı Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi hakkında konuştu.

Fanatik'e konuşan Serdar Dursun, şunları kaydetti;

"Ferdi de benim gibi Vitor Perreira dönemine kadar az süre alan bir isim, oynatmamışlardı. Ama sonra 2021'de bir başladı, çok iyi bir performans gösterdi. Kendini çok geliştirdi. Brighton'a gitmeden önce eşimle 'Hangi takıma gider?' diye liste yapmıştık, ben Brighton demiştim. Sonrasın Brighton'ın teknik direktörü Fabian Hürzeler aradı beni, bilgi aldı Haziran ayında. Ondan sonra ben de Ferdi'yi aradım. O da bana 'evet beni istiyorlar' dedi."

Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARI ALDIM, NAMAZA GÖTÜRDÜM"

Ferdi Kadıoğlu ile ilgili bir anısını da anlatan Serdar Dursun, "Sezonun son maçıydı, İstanbulspor maçını oynadık. Sonrasında da Ferdi Kadıoğlu ve birkaç arkadaşımızla vakit geçiriyoduk, sabahladık. Ben de namazlarımı kılmaya çalışan bir insanım. Bizde sabahlayınca 'Hadi namaza gidelim' dedim. Biz giderken 3 tane genç gördük onlara 'Sizi namaza götüreyim' dedim. Onlar da geldi. Abdest almayı, namaz kılmayı bilmiyorlarmış, öğrettim. Gençlerden biri o anları çekmiş, bilmiyorum. Sonrasında viral oldu." ifadelerini kullandı.

İngiliz devinden Arda Güler için çılgın rakam! Real Madrid kararını açıkladı İngiliz devinden Arda Güler için çılgın rakam! Real Madrid kararını... Haberi Görüntüle

"ALİ KOÇ F.BAHÇE İÇİN HER ŞEYİ YAPABİLİR"

Feenrbahçe'ye transfer sürecini anlatan golcü futbolcu, "Almanya'da sezonu gol kralı olarak bitirdikten sonra Union Berlin'e imzaya gidiyorduk. Biz havalimanındayken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç aradı. İkna etti. Ali Koç çok iyi bir Fenerbahçeli, Fenerbahçe için her şeyi yapabilir öyle bir insan. Transfer sonrası bir süre gizli kalmasını istedi benden, ben de kabul ettim. Onun da ilk transferiydi. O yüzden aramız çok özeldir onunla." dedi.

Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor, saat kaçta? İşte 2024-25 transferi için son gün... Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor, saat kaçta? İşte... Haberi Görüntüle

"JORGE JESUS KEŞKE GELMESEYDİ"

Eski teknik direktörü Jorge Jesus hakkında konuşan, "Jorge Jesus Türkiye’ye niye geldi? Keşke bu ülkeye gelmeseydi. O gelmeseydi benin hayatım farklı olacaktı. İkinci dönem 20 golü rahatlıkla atardım. Milli Takımda oynardım. Ama ne yazık ki kendi tercihlerimle de hatalar yaptım. Şimdi hedefim yeniden Milli Takımda bulunmak. Ben kendime iyi bakıyorum. Hedefim Dünya Kupası’nda takımda olmak." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading