Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni teknik direktörünü açıkladı

Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni teknik direktörünü açıkladı

Schalke 04, Hollandalı teknik direktör Kees van Wonderen ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Sergen Yalçın'ın da adaylar arasında yer aldığı süreçte, Yalçın teklifi geri çevirdiğini açıklamıştı.

Spor

06.10.2024, 18:58

Alman futbolunun köklü kulüplerinden Schalke 04, teknik direktörlük görevine Hollandalı Kees van Wonderen’i getirdi. Karel Geraerts ile yollarını ayıran Schalke, Van Wonderen ile Haziran 2026'ya kadar sürecek bir anlaşmaya imza attı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktörlük süreciyle ilgili detaylar paylaşıldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan karaborsacılara tuzak! Kapattılar Fenerbahçe ve Galatasaray'dan karaborsacılara tuzak! Kapattılar Haberi Görüntüle

BEN MANGA'DAN AÇIKLAMA

Schalke Futbol Direktörü Ben Manga, Kees van Wonderen’in atanma süreciyle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Onu birkaç yıldır takip ediyorduk. Sahada yaptığı işlerle fark yaratmış bir teknik adam. Kadromuzla nasıl çalışmak istediğini çok net biliyor ve oyuncu gelişimi konusunda büyük deneyime sahip. Doğru kişiyi bulduğumuzdan eminiz. Şimdi onunla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de tarih yazıyor! 10 yıl sonra bir ilk... Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de tarih yazıyor! 10 yıl sonra bir ilk... Haberi Görüntüle

KEES VAN WONDEREN: BÜYÜK BİR GÜVEN VAR

Hollandalı teknik direktör Kees van Wonderen ise, Schalke’deki görevine başlamaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, “Yöneticilerle yaptığımız görüşmelerde büyük bir güven ortamı oluştu. Sezonun tüm maçlarını analiz ettik ve takım üzerinde nasıl çalışacağımıza dair net bir plan geliştirdik. Devam eden bir sezonda göreve başlamak zor olsa da, bu süreci inançla karşılıyorum. Şu an personeli tanımak ve takım hakkında izlenimler edinmek için zamanı değerlendiriyorum.” dedi.

Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Nihat Kahveci'den flaş yorum: 5 maç ceza verilmesi gerekir Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN TEKLİFİ REDDETMİŞTİ

Schalke 04’ün teknik direktör adayları arasında Türk futbolunun önemli isimlerinden Sergen Yalçın da yer alıyordu. Yalçın, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Schalke'den bir teklif aldığını doğruladı ancak bu teklifi kabul etmeye sıcak bakmadığını dile getirdi. Yalçın, "Böyle bir teklif geldi ama çok düşünmüyorum" sözleriyle, Avrupa'da kariyer yapma fırsatını geri çevirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading