Sergen Yalçın Mourinho'yu topa tuttu: Yalan söylüyor! Bu çocuk neden oynamıyor?

Sergen Yalçın Mourinho'yu topa tuttu: Yalan söylüyor! Bu çocuk neden oynamıyor?

Fenerbahçe'nin deplasmanda almış olduğu 2-2'lik Samsunspor beraberliği sonrası eski milli futbolcu ve yorumcu Sergen Yalçın, sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jose Mourınho'yu topa tuttu. Mourinho'nun yalan söylediğini ifade eden Sergen Yalçın, İrfan Can Kahveci'nin oynamamasına yönelik serzenişte bulundu.

Spor

21.10.2024, 11:43

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samunspor ile deplasmanda 2-2 beraber kaldı. Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe, lider Galatasaray ile maç eksiğiyle beraber 8 puan fark oluştu. Aldığı bu netice ile yarıştan uzaklaşan Fenerbahçe'de taraftarlar ümitsizliğe kapılarak başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Jose Mourınho'yu ağır şekilde eleştiriyor.

Maçın ardından yorumlarda bulunan eski milli futbolcu Sergen Yalçın, dünyaca ünlü teknik adam için ağır eleştirilerde bulundu. Jose Mourınho'nun oyun plananı, oyuncu kararlarını eleştiren Yalçın, Mourınho'nun yalan söylediğini aktardı.

Fenerbahçe'nin pozisyon üretmekte problem yaşadığını aktaran Sergen Yalçın, "Sen takımı maça hazırlayamıyorsan ortada hiçbir Fenerbahçeliyi memnun edecek bir sonuç yoksa sen o faule sığınamazsın" dedi.

Sarı lacivertli ekibin oyunun sezon başından beri aşama kaydetmediğini vurgulayan Yalçın, "Mourinho'nun psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de hiçbir futbolcunun mutlu olmadığını aktaran Sergen Yalçın, "45 dakika boyunca bu kadroyla ön alan baskısı yapamazsın. Bugünkü Anadolu takımları büyük takımlarla korakor oynayamaz ama Samsunspor'un enerjisi diğer Anadolu takımlarına göre daha iyi" şeklinde konuştu.

Bununla birlikte Sergen Yalçın, maçın hakeminin iyi bir yönetim sergilediğini ifade etti.

Mourınho'nun mutsuzluğunun beden diline yansıdığını ifade eden Sergen Yalçın, "Yüzünde telaşlı bir ifade var" dedi.

Mourınho'nun yapmış olduğu bir açıklamayı birkez daha vurgulayan Sergen Yalçın,  "12 saat çalışıyorum diyor ama yalan söylüyor bence. Çalışsa böyle bir oyun olur mu? Bir yerde bir yanlışlık var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin bireysel yeteneklerle maç kazandığını dile getiren Yalçın, Mourinho'nun oyuncu tercihlerini eleştirerek "Geçen senenin en iyi oyuncusu İrfan Can. Nerede bu çocuk, neden oynatmıyorsun? Szymanski bir Alex değil neden vazgeçmiyorsun mesela?" sözlerini sarf etti.

Mourinho'nun basına verdiği demeçlere de değinen Sergen Yalçın, "Mourinho'nun konuşma şekilleri benim hoşuma gitmiyor özellikle basın mensuplarına konuşmaları verdiği demeçler. Mourinho bu küçümseme işini bırak işine odaklan. Yoksa çok erken gidersin. Şampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşan Fenerbahçe taraftarının sabrı kalmadı" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading