Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e anlamsız küçümseme: Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı?

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e anlamsız küçümseme: Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı?

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin hakkında yaptığı küçümseyici yorumlarla gündem oldu. Yalçın, Şahin'in başarıları olmadan büyük bir kulübü yönetmesini eleştirdi.

Spor

03.10.2024, 12:51

Türk futbolunun önemli isimlerinden Sergen Yalçın, spor yorumculuğuna geri dönüşüyle birlikte yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamış olan Yalçın, son dönemde Borussia Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Riva'da kritik zirve: Ali Koç TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti Riva'da kritik zirve: Ali Koç TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti Haberi Görüntüle

"DORTMUND'A HOCA OLMAK BU KADAR KOLAY MI?"

Sergen Yalçın, Kafa Sports YouTube kanalındaki konuşmasında Nuri Şahin'in Dortmund’un başına geçmesini anlamsız bulduğunu ifade etti. Yalçın, Şahin'in Antalyaspor’da iki yıl geçirdiğini ve kayda değer bir başarı elde etmediğini dile getirerek, “Bu nasıl oluyor mesela? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu?” şeklinde konuştu. Yalçın’ın bu sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a hastane odasında ziyaret Aziz Yıldırım'dan Serhat Akın'a hastane odasında ziyaret Haberi Görüntüle

FARIOLI'YE GÖNDERME

Sergen Yalçın, sadece Nuri Şahin ile sınırlı kalmayarak, Ajax’ın başına getirilen Francesco Farioli hakkında da eleştirilerde bulundu. Farioli'nin teknik direktörlük kariyerini "dünya komedisi" olarak nitelendiren Yalçın, İtalyan teknik adamın Alanyaspor'dan Ajax’a uzanan kariyerini "üç tane pas yapınca büyük hoca oldu" şeklinde küçümsedi.

Sürpriz transfer iddiası: Beşiktaş, PSV'li yıldızın peşinde Sürpriz transfer iddiası: Beşiktaş, PSV'li yıldızın peşinde Haberi Görüntüle

YALÇIN RAHATINDAN MEMNUN

Son olarak, Sergen Yalçın, Schalke'den aldığı teknik direktörlük teklifine rağmen şu an için antrenörlüğe dönmeyi düşünmediğini belirtti. “Stüdyo güzel, muhabbet makara, kıyafetler güzel, rahatım burada.” diyerek yorumculuğa devam edeceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading