Sergio Ramos'un adresi netleşti! imza atmak için yola çıktı

Sergio Ramos'un adresi netleşti! imza atmak için yola çıktı

Futbol dünyasının merakla beklediği gelişme sonunda gerçekleşiyor. İspanyol futbolunun efsane ismi Sergio Ramos, geleceği hakkında süregelen spekülasyonları sona erdirmek üzere.

Spor

23.01.2024, 21:22

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre, Paris Saint Germain (PSG) ile sözleşmesi sona erdikten sonra uzun bir süredir transfer görüşmeleri yürüten Sergio Ramos, Sevilla ile anlaşmaya vardı.

Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi karşılaşmalar oynanacak? İşte 1 Ekim günü Şampiyonlar Ligi maç programı... Şampiyonlar Ligi’nde bugün hangi karşılaşmalar oynanacak? İşte 1 Ekim günü... Haberi Görüntüle

SEVILLA'YA GERİ DÖNÜYOR

Uzun bir süre Süper Lig takımlarıyla da adı anılan deneyimli futbolcu, İspanya La Liga ekibi Sevilla ile prensip anlaşmasına varmış durumda. Bu anlaşmanın resmi imzayla taçlanmasıyla birlikte, Ramos, tam 18 yıl aradan sonra Sevilla'ya geri dönmüş olacak.

2021/22 sezonunun başında Real Madrid'den Paris Saint Germain'e transfer olan Ramos, Fransız ekibinin formasını giydiği 58 maçta 6 gol atarak ve 1 asist yaparak önemli bir performans sergilemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading