Yandex Metrica

Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı?

Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı?

Eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın’a gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilirken eşi Eileen Akın bir anda gündeme geldi. Peki, Eileen Akın kimdir?

Spor

27.09.2024, 08:28

Fenerbahçe’nin efsanevi eski futbolcularından biri olan şu aralarda futbol yorumculuğu yapan Serhat Akın’ın silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. Program çıkışından kimliği belirsiz saldırgan tarafından silahla yaralanan Akın’ın yere yığıldığı dile getirilirken zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Serhat Akın’ın 14 yıllık eşi Eileen Akın ise saldırı sonrasında hemen hastaneye koştu.

Eileen Akın

Son dakika... Kaçan penaltı, kırmızı kartlar! Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı mağlup etti Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı Son dakika... Kaçan penaltı, kırmızı kartlar! Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı mağlup... Haberi Görüntüle

ELİEEN AKIN KİMDİR?

Serhat Akın’ın eşi olan Eileen Akın çiftinin Alara ve Enes adında 2 çocukları bulunuyor. Eşiyle beraber çok zor şartlar altında bir araya geldiklerini kaydeden Akın, Eileen ile evlendiklerinde 2 tane çocuğu olduğunu ve çok zor zamanlardan geçtiklerini söyledi.

Serhat Akın’ın Konyaspor’a transferinde Eileen Akın’ın orada Müslüman olması eşini çok sevindirmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading