Yandex Metrica

Sitede Ara

Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık

Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık

Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta, Fenerbahçe'nin transfer etmek için çaba gösterdiği En Nesyri hakkında açıklamalarda bulundu. Orta, Nesyri'nin transfer durumunda herhangi bir gelişme olmadığını ve Roma'dan teklif almadığını belirtti.

Spor

17.07.2024, 18:00

Sevilla ekibi, yeni transferi Saul Niguez ve Albert Sambi Lokonga için imza töreni düzenledi.

İmza töreninde soruları yanıtlayan Victor Orta, Fenerbahçe'nin uzun süredir ilgilendiği Faslı futbolcu i Youssef En Nesyri hakkında açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Beşiktaş, gol şovla UEFA Avrupa Ligi gruplarında Son dakika... Beşiktaş, gol şovla UEFA Avrupa Ligi gruplarında Haberi Görüntüle

''ROMA'DAN HİÇBİR ŞEY GELMEDİ''

Orta açıklamasında, "En-Nesyri için son 48 saatte çok değişiklik olmadı. Şu anda bizim kabul edebileceğimiz bir teklif gelmedi. Roma'dan gelen resmi bir teklif yok. Roma'dan hiçbir şey gelmedi." dedi.

Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Haberi Görüntüle

EN NESYRI'NİN KARİYERİ

Malaga, Leganes ve şu an Sevilla'da forma giyen 27 yaşındaki Youssef En -Nesyri, kariyeri boyunca 290 maçta çıktı 93 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading