Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

Şok eden imza: Ndombele geri döndü

Şok eden imza: Ndombele geri döndü

Tanguy Ndombele, Galatasaray'da kiralık olarak geçirdiği sezonun ardından Fransa'ya geri dönüyor.

Spor

02.07.2024, 16:09

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve beklentileri karşılayamayan Tanguy Ndombele'nin yeni takımı netleşti. Bonservisi Tottenham'da bulunan Fransız futbolcunun, Nice ile sözleşme imzalamaya yakın olduğu iddia edildi.

Antalyaspor'dan men edilen İsrailli futbolcuya 'geri dön' çağrısı Antalyaspor'dan men edilen İsrailli futbolcuya 'geri dön' çağrısı Haberi Görüntüle

FRANSA'YA GERİ DÖNÜŞ

Foot Mercato'da yer alan habere göre, kariyerine Guingamp altyapısında başlayan ve ardından Amiens ile Lyon formalarını giyen 27 yaşındaki Ndombele, Fransa'ya dönme kararı aldı. Galatasaray'da fazla kiloları nedeniyle eleştiri konusu olan Ndombele için, Nice tarafından kapsamlı bir antrenman programı hazırlandı.

TFF'den Avusturya maçı öncesi dezenformasyona sert tepki TFF'den Avusturya maçı öncesi dezenformasyona sert tepki Haberi Görüntüle

NICE'IN PROJESİNE İKNA OLDU

Haberde, Ndombele'nin cazip teklifler almasına rağmen Nice'in projesini beğendiği için bu kulübü tercih ettiği belirtildi. Fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Ndombele, eski formuna dönmek için yoğun bir çalışma programına tabi tutulacak.

Mourinho mesaide! Fenerbahçe'de sıkı çalışma... Mourinho mesaide! Fenerbahçe'de sıkı çalışma... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Ndombele, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda toplam 681 dakika sahada kalan Fransız futbolcu, 1 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading