Son dakika... EURO 2024 E Grubu'nda sonuçlar: O ülke üçüncülerden fazla puan topladı ama elendi

Son dakika... EURO 2024 E Grubu'nda sonuçlar: O ülke üçüncülerden fazla puan topladı ama elendi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu'nda Slovakya ile Romanya, Ukrayna ile Belçika 0-0 berabere kaldı.

Spor

26.06.2024, 21:47

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu'nda Slovakya ile Romanya, Ukrayna ile Belçika 0-0 berabere kaldı. Bı sonuçlar Romanya'yı grup birincisi yaptı. 

Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu, puan durumu itibarıyla turnuvanın en ilginç grubu oldu. Tüm takımların 4 puan topladığı grupta -2 averajlı Ukrayna grubu sonuncu bitirerek organizasyona veda etti. 

Son dakika... Kadıköy'de sarı kırmızı gece! Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 golle geçti Son dakika... Kadıköy'de sarı kırmızı gece! Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3 golle... Haberi Görüntüle

BELÇİKA-UKRAYNA

Belçike ile Ukrayna, Stuttgard Arena'da kozlarını paylaştı. Üç puanlı iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmazken bu skor Belçika'ya yaradı. Grubu ikinci sırada bitiren Belçika, EURO 2016 ve EURO 2020'den sonra bir kez daha gruptan çıkmayı başardı. Belçika, şimdiye kadar Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde 7 kez mücadele etti. 5. kez üst tura çıkan Belçika'nın rakibi Fransa oldu. 1 Temmuz Pazartesi günü Düsseldorf Arena'da oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak.

Ukrayna ise topladığı 4 puana rağmen gruptan çıkamadı. 3 puan toplayan üçüncülerin dahi gruptan çıktığı düşünüldüğünde Ukrayna'nın durumu kendileri açısında oldukça kalp kırıcı görünüyor.

Mourinho'dan radikal karar! Derbinin ilk 11'inden 5 futbolcu kulübeye gidiyor! Mourinho'dan radikal karar! Derbinin ilk 11'inden 5 futbolcu kulübeye gidiyor! Haberi Görüntüle

SLOVAKYA-ROMANYA

Grubun diğer maçında ise Slovakya ile Romanya karşılaştı. Maçın 24. dakikasında Slovakya Duda'nın kafa golüyle öne geçti. Romanya, bu gole 37. dakikada Razvan Marin'in ayağından bulduğu penaltı golüyle cevap verdi ve maç bu skorla bitti. Son 15 dakikası hariç zevkli ve çekişmeli geçen mücadele sonunda iki takım da adını bir üst tura yazdırmış oldu. 

Arda Turan'dan derbi için flaş yorum! Galatasaray kazanırsa... Arda Turan'dan derbi için flaş yorum! Galatasaray kazanırsa... Haberi Görüntüle

EURO 2024 D GRUBU PUAN DURUMU

Romanya 3 maç +1 averaj 4 puan

Belçika 3 maç +1 averaj 4 puan

Slovakya 3 maç 0 averaj 4 puan

Ukrayna 3 maç -2 averaj 4 puan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading