Son dakika: Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu!

Son dakika: Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Bodrumspor ile tarihi bir karşılaşmaya çıkıyor. Bu, iki takımın ilk kez karşı karşıya geleceği bir mücadele olacak. Ligde geride kalan 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Fenerbahçe, bu akşam taraftarının önünde Bodrumspor'u yenerek puan tablosunda üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Zorlu müsabaka öncesinde iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

Spor

27.10.2024, 19:39

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, taraftarının desteğiyle Bodrumspor ile zorlu bir karşılaşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Samsunspor ile oynadığı maçta son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu önemli puan kaybının ardından Bodrumspor'u yenerek moral bulmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe-Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Rıdvan Dilmen'den nokta atış! Fenerbahçe'nin sorununu açıkladı... Rıdvan Dilmen'den nokta atış! Fenerbahçe'nin sorununu açıkladı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-BODRUM FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGI KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü Sipay Bodrum FK ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Maçın hakemliğini Mehmet Türkmen üstlenecek. Taraftarlar, bu heyecan dolu karşılaşmayı Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilecek.

Fenerbahçe'ye çifte şok! Yıldız isimler sakatlandı! Fenerbahçe'ye çifte şok! Yıldız isimler sakatlandı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ZIRVEDEN 8 PUAN UZAKTA

Geçtiğimiz hafta Samsunspor ile oynanan karşılaşmada 2-2 berabere kalarak zirveden 8 puan geride kalan Fenerbahçe, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'ı ağırladı ve bu mücadelede de 1-1'lik sonuçla sahadan ayrıldı. Ligde geride kalan 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak toplamda 17 puan toplayan Fenerbahçe, haftaya 4. sıradan giriş yaptı.

Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Fenerbahçe'de son dakika! Kanat oyuncusuyla yollar ayrıldı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, Sipay Bodrum FK ile oynayacağı maç öncesinde 2 sakat ve 1 cezalı futbolcusuyla mücadele edecek. Samsunspor karşılaşmasında sakatlanan Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder, bu akşamki mücadelede yer alamayacak. Ayrıca, sarı kart cezası nedeniyle Brezilyalı oyuncu Fred de kadroda bulunamayacak. Takım, bu eksiklerle sahaya çıkacak.

Fenerbahçe ve Bodrum FK, bu akşam tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Trendyol 1. Lig'de başarılı bir sezon geçirerek play-off yarışını zirvede tamamlayan Bodrum FK, Süper Lig'de mücadele etme hakkını elde etti. Muğla temsilcisi, geride kalan 9 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle toplamda 10 puan topladı. Bu kritik maç, her iki takım için de önemli bir fırsat sunuyor.

Dzeko'nun geleceği belli oldu! Fenerbahçe'den önemli karar... Dzeko'nun geleceği belli oldu! Fenerbahçe'den önemli karar... Haberi Görüntüle

İLK 11'LER BELLİ OLDU

 

Fenerbahçe: Livakovic, Becao, Djiku, Osayi, Kostic, İsmail, Amrabat, Maximin, İrfan Can, Dzeko, En Nesyri.

Bodrum FK : Diogo Sousa, Celutska, Ajeti, Ali, Cenk, Ahmet, Samet, Musah, Sulejmanov, Dimitrov, Puscas.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading