Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Ferdi Kadıoğlu resmen Brighton'da! İşte Fenerbahçe'nin kazanacağı ücret

Son dakika... Ferdi Kadıoğlu resmen Brighton'da! İşte Fenerbahçe'nin kazanacağı ücret

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu,'nun transferi için İngiltere Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşmaya vardı. Buna göre İngiliz ekibi 24 yaşındaki futbıolcu için sarı lacivertlilere 30 milyon bonservis bedeli ödeyecek.

Spor

28.08.2024, 10:29

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu,'nun transferi için İngiltere Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşmaya vardı. Buna göre İngiliz ekibi 24 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertlilere 30 milyon bonservis bedeli ödeyecek.

Ayrıca Brighton, sarı lacivertlilere bir sonraki satıştan yüzde 10 pay verecek. Ferdi'nin transferinde 5 milyon avro da bonus maddesi bulunuyor.

Fenerbahçe sözleşme detaylarını KAP'a açıkladı. Açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiliz Kulübü The Brighton and Hove Albion FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak The Brighton and Hove Albion FC tarafından, Kulübümüze azami 5.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; The Brighton and Hove Albion FC'nin elde edeceği transfer bedelinin %10'u sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir."

Bu arada Brighton, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ferdi Kadıoğlu transferini Turkish delight videosuyla duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading