Son dakika: İzlanda-Türkiye maçı için karar verildi!

UEFA Uluslar Ligi'ndeki İzlanda-Türkiye maçının, Laugardalsvöllur Stadı'nda oluşan 'don' nedeniyle ertelenmesi gündeme gelmişti. Hakemlerin sahadaki son incelemelerinin ardından karşılaşmanın planlandığı gibi bu akşam saat 21.45'te oynanacağı öğrenildi.  

Spor

14.10.2024, 21:15

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da oynanan ve İrfan Can Kahveci'nin golüyle Karadağ'ın 1-0'lık skorla geçen A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında bu akşam deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki liderliğini devam ettirmek isteyen Montella'nın öğrencileri bu akşamki maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Galatasaray'da kriz düşünülenden de büyük! Galatasaray'da kriz düşünülenden de büyük! "Fatih Terim" sesleri yankılanıyor Haberi Görüntüle

İZLANDA-TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak müsabaka Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak.

Zorlu geçmesi beklenen müsabakayı Polonya Futbol Federasyonundan Damian Sylwestrzak yönetecek. Sylwestrzak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Marcin Kochanek olacak.

Dördüncü maçlar öncesinde Türkiye, 7 puanla grupta lider durumda bulunuyor. Grupta 5 puanlı Galler 2'nci, 4 puanlı İzlanda 3'üncü sırada yer alıyor. Grupta Karadağ'ın ise puanı bulunmuyor. Dördüncü grupta aynı gün Galler ile Karadağ, TSİ 21.45'te karşılaşacak.

Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası ilk açıklama Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM'DA İKİ EKSİK

Zorlu müsabaka öncesi Milli takımda iki eksik bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun'da oynanan ve 1-0 kazandığımız Karadağ karşılaşmasında sağ arka adalesinden sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile kart cezalısı Kaan Ayhan, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği dev bedel... Oosterwolde'yi almak isteyen takımlar kesenin ağzını açacak! İşte Fenerbahçe'nin belirlediği... Haberi Görüntüle

ERTELEME TEHLİKESİ

UEFA Uluslar Ligi'ndeki İzlanda-Türkiye maçının, Laugardalsvöllur Stadı'nda oluşan 'don' nedeniyle ertelenmesi gündeme gelmişti. Hakemlerin sahadaki son incelemelerinin ardından karşılaşmanın planlandığı gibi bu akşam saat 21.45'te oynanacağı öğrenildi.

Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın madalyasını kazandırdı Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın... Haberi Görüntüle

ZEMİNİN ALTINA KUMAŞ SERİLDİ

Haberde İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda zemin ısıtmasının olmadığı ve sahanın don olaylarına karşı son derece savunmasız kaldığı belirtildi. Erteleme kararının dahi çıkması halinda İzlanda-Türkiye maçının en geç yarın oynanacağı belirtildi. Sıcak tutmak adına Laugardalsvöllur Stadı'nın zeminine kumaş serildiğinin altı çizildi.

Soğuk ve saha koşulları nedeniyle bugün iki ülkenin milli takımları da antrenmanlarını kapalı futbol stadyumu Midgardur'da gerçekleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading