Yandex Metrica

Son dakika... İzmir'de ortalık karıştı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahaya indi

Son dakika... İzmir'de ortalık karıştı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahaya indi

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sahaya inmesi nedeniyle bir süre durdu. Ali Koç, güvenlik güçlerinin korumasıyla içeri girdi.

Spor

18.08.2024, 15:32

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sahaya inmesi nedeniyle bir süre durdu.

Ali Koç, güvenlik güçlerinin korumasıyla içeri girdi. Koç'un tribüne alınmayan Fenerbahçe taraftarlarına destek vermek amacıyla sahaya indiği belirtiliyor.

Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller… Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller… Haberi Görüntüle

51. DAKİKADA SAHAYA GİRDİ, MAÇ DURDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe maçının ikinci yarısının başında sarı lacivertli taraftarların olduğu tribüne gitmişti. Koç, 51'inci dakikada sahaya girdi.

Bunun üzerine hakem Kadir Sağlam maçı durdurdu.

Lyon'a kiralanan Zaha'dan Galatasaray'a veda mesajı Lyon'a kiralanan Zaha'dan Galatasaray'a veda mesajı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'A SALDIRI GİRİŞİMİ

Ali Koç'un deplasman tribününden ayrıldığı anda bir Göztepe taraftarı sahaya girdi. Bu sırada Göztepe tribünlerinden atılan bir pet şişe Ali Koç'a isabet etti.

UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son durumları... UEFA kadro bildiriminde son gün ne zaman? İşte temsilcilerimizin son... Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

Koç, saha kenarında yürüdüğü sırada birisinden aldığı darbeyle yere düştü. Daha sonra yerden kalkan Koç, protokol tribününe döndü. Ali Koç'a vuran şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin adının Fatih Özkan olduğu açıklandı. Birkaç taraftarın Ali Koç'a saldırmaya çalıştığı gözlemlendi.

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Haberi Görüntüle

POLİSTEN MÜDAHALE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırmak için sahaya giren taraftarlara emniyet güçleri müdahale etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahadan çıktıktan sonra o bölgedeki güvenlik önlemi artırıldı.

Karşılaşma devam ederken Göztepe tribünlerinde 'Ali Koç dışarı' tezahüratları duyuldu.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading