Yandex Metrica

Son dakika... 'UEFA'dan Merih Demiral'a 2 maç men verildi' iddiası: TFF'den açıklama

Son dakika... 'UEFA'dan Merih Demiral'a 2 maç men verildi' iddiası: TFF'den açıklama

Alman Bild gazetesi UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza verdiğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu ise haberi yalanladı.

Spor

04.07.2024, 23:03

Alman Bild gazetesi UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral'a 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle 2 maç cea verdiğini duyurdu. Türkiye Futbol Federasyonu ise bu haberi yalanladı. Merih Demiral, 1 maç ceza alması halinde 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Hollanda, 2 maç ceza alması halinde ise olası yarı final maçında forma giyemeyecek.

UEFA tarafından açılan soruşturmanın disiplin yönetmeliğinin 31(4) maddesi uyarınca açıldığı belirtiliyor. Bu maddede futbol sahalarında "siyasi, ideolojik, dini veya ırksal propaganda içeren her türlü davranış" yasaklanıyor.

Avusturya- Türkiye maçına soruşturma kararı! Avusturya- Türkiye maçına soruşturma kararı! Haberi Görüntüle

TFF'DEN YALANLAMA

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu, Alman Bild gazetesinde çıkan "Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi" haberini yalanladı. TFF'den yapılan açıklamada "Bild gazetesi kaynak gösterilerek 'Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır." denildi. 

Habere Tepki Ver

1

3

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading