Yandex Metrica

Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama

Son dakika... Youssef En-Nesyri transferi bitti! Sevilla'dan kritik açıklama

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek için çaba gösterdiği Faslı milli futbolcu Youssef en-Nesyri ile ilgili takımı Sevilla'dan açıklama yapıldı.

Spor

22.07.2024, 23:37

Her sezona olduğu gibi bu sezona da şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getiren sarı lacivertliler Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın, Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ve Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımından Brezilyalı kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i transfer etti. 

Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'yi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Boşnak golcüsü Edin Dzeko'nun  yanına yeni bir golcü almayı hedefliyor. Bunun için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren sarı lacivertliler, Faslı forvet Youssef En-Nesyri transferini bitirmek üzere. Futbolcuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, kulübüyle de anlaşmak üzere. 

Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Arda Güler'in tepkisi büyüyor! İspanyollar milli futbolcuya sahip çıktı Haberi Görüntüle

İDMANA KATILMADI

Bu gelişmeler yaşanırken Sevilla'dan yapılan açıklama Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Açıklamada Faslı futbolcunun takımdan ayrılacağı için antrenmanda yer almadığı belirtildi. Bu açıklama transferin sonuçlandığına dair yorumların yapılmasına neden oldu. 

Youssef En-Nesyri, Sevilla formasıyla çıktığı 196 maçta 73 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading