Soyunma odası karıştı! Arda Güler'li Madrid şokta: Futbolcular Ancelotti'ye kazan kaldıracak

Soyunma odası karıştı! Arda Güler'li Madrid şokta: Futbolcular Ancelotti'ye kazan kaldıracak

Şampiyonlar Ligi'nde Fransız rakibi Lille'e 1-0 mağlup olan Real Madrid'in soyunma odası karıştı. Oynanan oyundan ve forma adaletinden rahatsız olan futbolcular Carlo Ancelotti'ye kazan kaldırdı. 

Spor

04.10.2024, 18:58

Real Madrid fetret devrine girdi. Milli futbolcumuz Arda Güler'in de formasını giydiği eflatun beyazlılar Şampiyonlar Ligi maçında Fransız ekibi Lille'e 1-0 kaybetti. Arda Güler'in mücadelenin 67. dakikasında Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna dahil olduğu maçta Carlo Ancelotti'nin öğrencileri Fransız ekibine boyun eğdi. 

Lille mağlubiyerti ile Real Madrid'in 36 maçlık kazanma serisi de sona erdi. Serinin sona ermesiyle birlikte kara bulutların çöktüğü Real Madrid soyunma odasında futbolcular savaş balatalarını çıkardı. 

Beşiktaş'ta Ajax hezimetinin faturası kesildi: Ocak ayında gönderilecek Beşiktaş'ta Ajax hezimetinin faturası kesildi: Ocak ayında gönderilecek Haberi Görüntüle

"BEYİNSİZ BİR DEV"

Fransız ekibine verilen 3 puan sonrası İspanyol medyası da Real Madrid'i yerden yere vurdu. 

Nakavt sonrası Real Madrid'de alarm başlığı ile hezimeti manşete taşıtan Katalonya'da Sport, "Real Madrid, golcülerinin dürtüleriyle bir otomat gibi hareket eden, beyinsiz bir dev. Bellingham, Mbappé ve Vinicius bir çorba gibi. Ancak İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin baharatlarını koyamadığı kötü bir çorba. Toni Kroos olmadan kemanların sesinin çok akortsuz olduğunu gösteriyor." dedi.

Real'i yerden yere vuran gazetelerden biri de AS gazetesi oldu. İspanya merkezli gazete, "İşe yaramayan birçok şey var. En bariz olanı, Kroos olmadan futbol oynamanın çok daha pahalıya mal olması. Ancelotti daha dikey bir oyun tercih etti ancak şu anda bu onun için işe yaramıyor ve hücum üretimi genel olarak düşük. Ancak başka sorunlar da var: Vinicius'un kötü zamanlaması, sistemin değişmesi..." yorumunu yaptı.

Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Haberi Görüntüle

SOYUNMA ODASINDA KIYAMET KOPTU

Futbolcularda ciddi huzursuzluk var diyen Marca, "Sebebi takımın oynadığı oyun sistemi. Başkan Florentino Pérez son yılların en kötü maçını canlı izlemedi. Eğer orada olsaydı kesin soyunma odasına inerdi. takımın bir oyuncusu 'dibe vurduk' dedi. Bu gelinen vahim noktayı gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

2

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading