Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı!

Spor camiası Malatya'daki deprem için birleşti: Destek mesajları yağdırdı!

Bugün sabah saat 10.46'da Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin etkileri geniş bir alanda hissedilirken, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı.Deprem sonrasında spor camiasından da ardı ardına geçmiş olsun mesajları geldi.

Spor

16.10.2024, 13:15

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Depremden sonra sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, TFF ve kulüpler Malatya’daki depremin ardından ilgili taziye ve destek mesajlarını ilettiler.

Semih Kılıçsoy rakiplerini solladı! Beşiktaş'ın genç yıldızından süper istatistik Semih Kılıçsoy rakiplerini solladı! Beşiktaş'ın genç yıldızından süper istatistik Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI PAYLAŞTIRLAR 

Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi Süper Lig kulüpleri ile diğer profesyonel takımlar, sosyal medya hesabından Malatya halkına ''Geçmiş olsun'' dileklerini ilettiler.  Spor camiasından gelen bu güçlü destek ve dayanışma mesajları, depremzedelere moral kaynağı olurken, toplumun zor zamanlarda nasıl birleştiğinin güzel bir örneği olarak öne çıktı.

Gelişmeler oldukça, spor camiasının bu duyarlılığı ve yardım kampanyaları da ön plana çıkabilir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading