Yandex Metrica

Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları yağdı

Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları yağdı

30 Ağustos Zafer Bayram'nun 102 yıl dönümünde, spor dünyası sosyal medya hesaplarından Zafer Bayramı mesajlarını paylaştı.    

Spor

30.08.2024, 12:34

30 Ağustos Zafer BayramıBüyük Taarruz'un 102. yıl dönümünde, spor camiasından bayram mesajları geldi. İşte o paylaşımlar

Türkiye Futbol Federasyonu: 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük zaferlerinden biridir. Bu büyük zaferin 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Türkiye Basketbol Federasyonu: Büyük Taarruz Zaferi'nin 102. yıl dönümünde, başta millî mücadelemizin lideri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklalimiz için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı'mız kutlu olsun!

Türkiye Voleybol Federasyonu: 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun! Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu: Vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde, büyük zaferin coşkusunu ilk günkü gibi hissediyor ve yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını minnetle anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun!

Galatasaray: Büyük Taarruz’u Türk’ün zaferiyle taçlandıran, yurda göz diken düşmanı denize döküp toprağı vatan yapan, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!” sözleriyle tarihe işlenen 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Anadolu’dan kimler geldi, kimler geçti denir. Ebedi hakimi, Türkiye Cumhuriyeti olsun.

Fenerbahçe: Bir milletin kurtuluş ve varoluş zaferinin 102. yıl dönümü kutlu olsun! 30 Ağustos Zafer Bayramı, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda özgürlüğün, ulusal egemenliğin ve milli birlikteliğin temsilidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen bu büyük mücadele, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik konusundaki kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu vesileyle tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Atamızın önderliğinde çıktıkları bu yolda canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve milletimizin kıymetli bireylerini sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz. Büyük Zaferimizin 102. yılı kutlu olsun!

Beşiktaş: Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir! 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. #30Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Trabzonspor: Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlu olsun. Bu büyük zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading