Yandex Metrica

Sporun saygı havası kalmadı! Bülent Uygun'dan hakeme yakışıksız ve sokak ağzıyla küfür imalı sözler: "VAR'cıktaki o VAR'cık! Sen nasıl bir VAR'cıksın?"

Sporun saygı havası kalmadı! Bülent Uygun'dan hakeme yakışıksız ve sokak ağzıyla küfür imalı sözler: "VAR'cıktaki o VAR'cık! Sen nasıl bir VAR'cıksın?"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, dün Eyüpspor karşısında aldıkları 1-0’lık yenilginin ardından hakem yönetimini sert sözlerle eleştirdi. VAR kararlarına yönelik tepkisini dile getiren Uygun, "Nasıl bir VAR'cıksın sen?" ifadeleriyle dikkat çekti.

Spor

25.08.2024, 18:52

Sivasspor, Süper Lig’in ikinci haftasında kendi sahasında Eyüpspor’a 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşmanın hakem yönetimini ve VAR kararlarını sert bir dille eleştirdi.

TFF 1.Lig 4. hafta kimin maçı var? Hafta 2 karşılaşma ile başlıyor! İşte maç programı... TFF 1.Lig 4. hafta kimin maçı var? Hafta 2 karşılaşma... Haberi Görüntüle

OYUNCULARA DESTEK ÇAĞRISI

Konuşmasına taraftarlara seslenerek başlayan Bülent Uygun, yeni transferlerin henüz hazır olmadığını ve mevcut kadroyla mücadele eden oyunculara destek verilmesi gerektiğini vurguladı. "Elimizdeki kadro yapısı işte üç gün önce transfer ettiğimiz oyuncuların performans olarak daha hazır olmaması ve şu andaki kadromuzla da mücadele etmeye çalışan çocuklara sahip çıkmak lazım" diyen Uygun, takıma sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Trabzonspor idmanında Abdullah Avcı detayı! Kulüpten açıklama geldi Trabzonspor idmanında Abdullah Avcı detayı! Kulüpten açıklama geldi Haberi Görüntüle

HAKEM YÖNETİMİNE ELEŞTİRİLER

Bülent Uygun, maçın orta hakemi Zorbay Küçük’ün yönetimini eleştirirken, "Maçın hakemi çok küçük bir yönetim gösterdi" ifadelerini kullandı. Hakemin kararlarının oyunun temposunu düşürdüğünü ve Sivasspor’un pozisyonlarını değerlendirememesine sebep olduğunu belirten Uygun, hakem kararlarının taraflı olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Haberi Görüntüle

VAR KARARLARINA AĞIR TEPKİ

Uygun’un eleştirilerinin odak noktası ise VAR kararları oldu. Penaltı pozisyonunda verilen karara tepki gösteren Uygun, "Bir de VAR'cık var. VAR'cıktaki o VAR'cık kimse penaltıya flu diyor. Vurdu ama toptan sonra vurdu. Yapma ya. Sen yorumcu musun? Nasıl bir VAR'cıksın sen oradan yorumluyorsun?" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. Hakemlerin maç içerisindeki kararlarının yanlış olduğunu vurgulayan Uygun, VAR kararlarının Sivasspor'un oyun temposunu bozduğunu savundu.

Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detay: Bakın nerede ve nasıl çarpmış! Alkollü sürücü tutuklandı Milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümünde kahreden detay: Bakın nerede ve... Haberi Görüntüle

SEZONUN İLK HAFTALARINDAKİZORLUKLAR

Sivasspor'un kadro derinliğindeki eksikliklere de değinen Uygun, sezona genç oyuncularla başladıklarını ve yeni transferlerle kadroyu güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti. Ancak hakemlerin bu süreçte doğru yönetim göstermesi gerektiğini ifade eden Uygun, "Senin işin ilk maçı doğru yönetmek" diyerek, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) durumu değerlendirmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading