Yandex Metrica

Stefan Kuntz'dan Milli Takım'ın sorununu açıkladı! Eğer Türkiye o problemi çözerse...

Stefan Kuntz'dan Milli Takım'ın sorununu açıkladı! Eğer Türkiye o problemi çözerse...

Milli Takım'da Portekiz maçının ardından eleştirilere maruz kaldı ve EURO 2024 için beklenilen doyumu taraftara veremeyince sorun olduğuna yönelik söylentiler arttı. Son olarak Milli Takım'daki gidişatı eski Milli Takım hocası Stefan Kuntz değerlendirdi ve kendince tespit ettiği sorunu açıkladı.   

Spor

25.06.2024, 17:00

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Stefan Kuntz, Türkiye'nin EURO 2024'te başarılı olmasının anahtarının mentalite sorununu çözmek olduğunu vurguladı. Ay-Yıldızlı takımın performansını değerlendiren Alman teknik adam, Türkiye'nin mental açıdan güçlü olması halinde gruptan çıkabileceğine ve turnuvada başarılı olacağına inandığını belirtti.

Portekiz'de yer yerinden oynadı: Ronaldo çılgına döndü Portekiz'de yer yerinden oynadı: Ronaldo çılgına döndü Haberi Görüntüle

KUNTZ'UN DEĞERLENDİRMESİ

Kuntz, Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Türkiye'nin maçlarını yakından takip ettiğini ve mental sorunları aşmaları halinde başarılı olacaklarını söyledi. "Türkiye mentalite sorununu çözerse başarılı olur. Gruptan da çıkacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mourinho'dan Fenerbahçe itirafı: Yaşadığım en büyük zorluk... Mourinho'dan Fenerbahçe itirafı: Yaşadığım en büyük zorluk... Haberi Görüntüle

KUNTZ'DAN ALMANYA YORUMU

Kuntz, ev sahibi Almanya'nın turnuvadaki performansının çok iyi olduğunu ve şampiyon olacaklarını düşündüğünü belirtti.

Gürcistan Milli Takımı bir ilki başardı! Tiflis'te coşkuyla karşılandı Gürcistan Milli Takımı bir ilki başardı! Tiflis'te coşkuyla karşılandı Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ'UN KARİYERİ

2021-2023 yılları arasında A Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapan Kuntz, 20 maçta görev aldı. Bu süreçte 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Kuntz'un puan ortalaması ise 1.95 oldu.

Geçtiğimiz ay 2. Bundesliga takımı Hamburg'un sportif direktörlüğüne getirilen Kuntz, kariyerine Almanya'da devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading