Yandex Metrica

Süper Kupa enkazı! Galatasaray'da taşlar derinden oynadı, yenilginin etkisi yıkıcı oldu: 7 isim gönderilecek

Süper Kupa enkazı! Galatasaray'da taşlar derinden oynadı, yenilginin etkisi yıkıcı oldu: 7 isim gönderilecek

Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray'da kadro planlamasında büyük değişiklikler yaşanıyor. Zaha ve Ziyech ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, 5 futbolcu için gelen teklifleri değerlendirecek.

Spor

06.08.2024, 12:10

Galatasaray, Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı aldığı 5-0'lık ağır yenilginin ardından kadro planlamasında köklü değişiklikler yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetim, bazı oyuncularla yollarını ayırmayı planlarken, yeni transfer hedefleri üzerinde yoğunlaşacak.

Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için maçı Antalyaspor'a mı sattı? Hatayspor'dan Antalyaspor maçı için çarpıcı sözler! Hakem can güvenliği için... Haberi Görüntüle

ZAHA VE ZIYECH İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'ın, Zaha ve Ziyech ile yollarını ayırmaya hazırlandığı belirtiliyor. Bu iki oyuncu için de bonservis konusunda zorluk çıkarmayacak olan yönetim, takıma gelen diğer teklifleri de değerlendirme kararı aldı.

Trabzonspor Başkanı Doğan, Muhammed Cham transferini resmen açıkladı! Trabzonspor Başkanı Doğan, Muhammed Cham transferini resmen açıkladı! Haberi Görüntüle

DERRICK KOHN SATILABİLİR

Galatasaray, yeni sol bek arayışına başladı ve bu süreçte Derrick Köhn'ü de elden çıkarmayı düşünüyor. Köhn için gelecek tekliflere açık olan sarı-kırmızılılar, takımı güçlendirmek için alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Haberi Görüntüle

ABDÜLKERİM BARDAKCI VE KEREM AKTÜRKOĞLU'NA GELEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Galatasaray yönetimi, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Bu oyuncuların performansları ve takıma katkıları göz önünde bulundurularak, en iyi teklifin kabul edilmesi planlanıyor.

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER YILMAZ VE DAVINSON SANCHEZ İÇİN YÜKSEK BONSERVİS BEKLENTİSİ

Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez konusunda ise yönetim tok satıcı rolünde. Bu iki oyuncu için minimum 30 milyon euro bonservis beklentisi olan Galatasaray, uygun teklif gelmesi durumunda satışa onay verecek.

Galatasaray, Süper Kupa yenilgisinin ardından yaşanan bu değişim süreciyle, kadrosunu güçlendirerek yeni sezona daha iddialı bir şekilde girmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading