Yandex Metrica

Süper Kupa maçı için ne dediler? Spor yazarları Galatasaray-Beşiktaş maçını değerlendirdi

Süper Kupa maçı için ne dediler? Spor yazarları Galatasaray-Beşiktaş maçını değerlendirdi

Süper Kupa maçında Beşiktaş, takibi Galatasaray'ı 5-0 yenerek şampiyon oldu. Siyah beyazlıların farklı galibiyetini getiren gollerini Ciro Immobile (2), Jonas Svensson, Rafa Silva, Mustafa Hekimoğlu kaydetti. Spor yazarları bol gollü maçı değerlendirdi.

Spor

04.08.2024, 12:42

Dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Süper Kupa finalinde geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, yeni transferleriyle adete şov yaparak rakibi Galatasaray'ı 5-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Spor yazarları, Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği Süper Kupa'yı değerlendirdi.

Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem oldu Mourinho'nun zor sınavı! Galatasaray'a imza arifesindeki Osimhen için sözleri gündem... Haberi Görüntüle

HAK EDEN KAZANDI

Tunç Kayacı: "Beşiktaş orta alanı daha baskılı ve etkili olunca Galatasaray’ın bu alandaki zaafı iyice ortaya çıktı. Açıkçası Dursun Özbek yönetimi elini çabuk tutup bu kadroyu güçlendirecek transferleri yapmalı şimdiden uyaralım. Nelsson’un hatasıyla başlayan maç, bir başka stoper Abdülkerim’in sebebiyet verdiği penaltıyla skoru 3-0’a taşıyan Beşiktaş, kupayı süper bir sonuçla hak ederek aldı ve sezonu iki kupayla kapatmayı başardı."

Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda ve şifreli mi yayınlanacak? Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş -... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ EZDİ GEÇTİ

Güntekin Onay:  "Beşiktaş çok daha organize, kararlı ve fiziksel olarak çok daha iyi durumdaydı. Galatasaray’a pozisyon vermeden 5 gol atıp tarihi bir zafer elde etti. İlk dakikada gelen golün ardından çok akılcı oynayan siyah beyazlılar son şampiyona pozisyon dahi vermedi."

Galatasaray'da Muslera ile yollar ayrılıyor mu? Galatasaray'ın kararı kesin mi? Galatasaray'da Muslera ile yollar ayrılıyor mu? Galatasaray'ın kararı kesin mi? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN DEĞİŞİMİ

Serkan Akcan: "Beşiktaş’ta siyahtan beyaza bir değişim ateşi yanmaya başladı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte Svensson’un rakip sahaya gönderdiği yüksek topu Nelsson ıskalayınca Immobile klası devreye girdi. İtalyan golcü hem açık alanda hem ceza sahasında etkili, Beşiktaş’ın tüm sorunlarını tek bünyede çözecek bir profil doğrusu." 

Çöpte ayakkabı arıyordu! Galatasaray'ın transferi Osimhem'in acı hikayesi... Çöpte ayakkabı arıyordu! Galatasaray'ın transferi Osimhem'in acı hikayesi... Haberi Görüntüle

TEK KELİMEYLE HEZİMET

Bülent Timurlenk: "Transfer sezonu açıldığından beri yönetimine kol kanat geren Okan Buruk, şimdi futbol sahasındaki eleştirileri göğüsleyen insan… Bir insan kendine bu kadar kötülük yapmamalı. Beşiktaş'ın üç transferi de isabetli imzalar olduklarını dün sahada kanıtlarlarken, milyonlarca Beşiktaşlı, 'Giovanni van Bronckhorst keşke Şenol Güneş'ten sonra geçen sezon göreve gelseydi' demiştir."

Galatasaray'da yıldızlar bir bir kayıyor! Ziyech de yolcu... Galatasaray'da yıldızlar bir bir kayıyor! Ziyech de yolcu... Haberi Görüntüle

GRİLERİNDEN ARINMIŞ SİMSİYAH BEMBEYAZ BİR TAKIM

Uğur Meleke: "Geçen sezonki Beşiktaş’ın en büyük sorunu “gri adamlar”dı. Takımın yarısının ya sağlığı gri, ya performansı gri, ya pozisyonu gri idi. Bu Beşiktaş tüm bu griliklerden arınmış. Herkesin pozisyonu net. Herkes diri. Yeniler Paulista, Rafa ve İmmobile çok canlı. Onların yanına sezonu yüzde yüzle açan Colley, Svensson ve Gedson’u da ekleyin. Geçen sezonun gri takımı gitmiş, yerine simsiyah-bembeyaz çakı gibi bir takım gelmiş."

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading