Yandex Metrica
Reklam

Süper Lig devinde flaş istifa! Bunu kimse beklemiyordu

Süper Lig devinde flaş istifa! Bunu kimse beklemiyordu

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un ikinci başkanı Metin Korkmaz, beklenmeyen bir şekilde görevinden istifa etti. Kulüp, Korkmaz'ın istifasını flaş bir şekilde sosyal medya hesabından duyurdu.

Spor

24.06.2024, 10:26

Adana Demirspor'da ikinci başkanlık görevini yürüten Metin Korkmaz, görevinden istifa etti. Adana Demirspor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Korkmaz'ın istifasının kabul edildiği bildirildi.

Avusturya'yı golleriyle yıkan Merih Demiral'dan bozkurt işaretiyle gönderme Avusturya'yı golleriyle yıkan Merih Demiral'dan bozkurt işaretiyle gönderme Haberi Görüntüle

KULÜP BAŞKANI MURAT SANCAK'TAN TEŞEKKÜR

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Metin Korkmaz'ın istifasını kabul ederek kendisine bugüne kadarki katkıları ve emekleri için teşekkür etti. Kulübün açıklamasında, "Sayın Korkmaz'a bugüne kadarki katkı ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında ve kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

"Türkler bizi gol yağmuruna tutacak" | Çekler maça çıkmadan havlu... Haberi Görüntüle

ADANA DEMİRSPOR'DA YENİ DÖNEM

Metin Korkmaz'ın istifası, Adana Demirspor'da yeni bir dönemin başlangıcı olarak ale alındı. Kulüp, yönetimde meydana gelen bu değişikliğin ardından geleceğe yönelik planlarını gözden geçirecek. Korkmaz'ın istifasının ardından yerine kimin geçeceği ve kulübün bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading