Yandex Metrica

Süper Lig devlerinde yabancı oyuncu sınırlamasında son durum

Süper Lig devlerinde yabancı oyuncu sınırlamasında son durum

Yeni sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken kadroda düşünülmeyen oyuncularla da yollar ayrılmaya devam ediyor. 3 büyükler, 14 kişilik yabancı kontenjanını kullanabilmek için kadro planlamasına yoğunlaşmış durumda. Avrupa’da UEFA’ya bildirilecek transfer sezonu kapanırken, lig’de transfer 13 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. İşte detaylar...

Spor

07.09.2024, 18:47

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yeni sezona önemli takviyerle başladı.  Napoli'den Nijeryalı golcü futbolcu Victor Osimhen'i kiralık olarak transfer eden sarı kırmızılıların kadrosunda 13 yabancı futbolcu yer alıyor.

Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Ali Koç'tan hakemlere eleştiri: Hataları kabul edilebilir değil Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA SON DURUM

ELDEKİ YABANCILAR: Fernando Muslera, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Ismail Jakobs, Elias Jelert, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Yusuf Demir, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Mauro Icardi, Michy Batshuayi, Victor Osimhen.

GELENLER YABANCI FUTBOLCULAR: Ismail Jakobs, Elias Jelert, Gabriel Sara, Michy Batshuayi, Hakim Ziyech, Victor Osimhen.

GİDEN YABANCI FUTBOLCULAR: Nicolo Zaniolo, Wilfried Zaha, Tete, Derrick Köhn, Sergio Oliveira, Mathias Ross, Serge Aurier, Leo Dubois.

İspanyollar resmen duyurdu: Galatasaray'dan Sergio Ramos'a teklif İspanyollar resmen duyurdu: Galatasaray'dan Sergio Ramos'a teklif Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE KADRO TAM

 Mourinho ile başlayan Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncularla yollarını bir bir ayırıyor.

Fenerbahçeli Jayden Oosterwolde'ye müjde! Derbi maçında milli takım yetkililer onu izleyecek! Fenerbahçeli Jayden Oosterwolde'ye müjde! Derbi maçında milli takım yetkililer onu... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE GELENLER VE GİDERLER

ELDEKİ YABANCILAR: Dominik Livakovic, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Omar Fayed, Jayden Oosterwolde, Bright Osayi-Samuel, Sofyan Amrabat, Fred, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Dusan Tadic, Ryan Kent, Youssef En-Nesyri, Edin Dzeko.

GELENLER YABANCI FUTBOLCULAR: Allan Saint-Maximin, Youssef En-Nesyri, Sofyan Amrabat.

GİDEN YABANCI  FUTBOLCULAR: Michy Batshuayi, Rade Krunic, Miguel Crespo, Joshua King, Luan Peres, Miha Zajc, Joao Pedro, Leonardo Bonucci."

Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki... Yılın transferi olacak Ne Osimhen ne Kostic! Beşiktaş'a öyle bir yıldız geliyor ki...... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DÖT GÖZLE GİTMESİNİ BEKLİYOR

Kartal'da  şu an da kadroda 17 yabancı futbolcu bulunuyor. Transfer döneminde şu ana kadar 6 yabancı futbolcuyu kadrosuna dahil eden Beşiktaş, 7 yabancı futbolcu ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Ghezzal ve Worrall ile birlikte bu sayı 9’a çıkıyor.

Türkiye’de 13 Eylül Cuma günü sona erecek transfer döneminin sonuna kadar 3 yabancı oyuncu ile daha yollarını ayırması bekleniyor.

Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı: Hiç kimsenin şüphesi olmasın Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı: Hiç kimsenin şüphesi olmasın Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM 

GELENLER YABANCI OYUNCULAR: Immboile, Uduokhai, Rafa Silva, Paulista, Joao Mario, Ndour.

GİDEN YABANCI OYUNCULAR: Muleka, Rosier, Colley, Rebic, Montero, Hasic, Amir Hadziahmetovic, Ghezzal, Worrall.

ELDEKİ YABANCILAR: Svensson, Uduokhai, Amartey, Paulista, Masuaku, Al-Musrati, Onana, Gedson Fernandes, Chamberlain, Joao Mario, Ndour, Muçi, Zaynutdinov, Rashica, Rafa, Immobile, Aboubakar.

AVRUPA LİGİ LİSTESİNE DAHİL EDİLEN YABANCI  FUTBOLCULAR: Svensson, Paulista, Rashica, Uduokhai, Immobile, Joao Mario, Zaynutdinov, Muçi, Masuaku, Rafa Silva, Al-Musrati, Onana, Ndour, Gedson Fernandes.

AVRUPA LİGİ KADROSUNA DAHİL EDİLMEYEN YABANCI  FUTBOLCULAR: Daniel Amartey, Oxlade-Chamberlain, Vincent Aboubakar.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading