Sitede Ara

Süper Lig devlerine operasyon! 250 milyon liralık zarar engellendi

Süper Lig devlerine operasyon! 250 milyon liralık zarar engellendi

İstanbul'da gerçekleştirilen kaçak forma operasyonunda, piyasa değeri 250 milyon lira olan 180 bin 324 adet forma ve eşofman takımı ele geçirildi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Spor

26.06.2024, 15:43

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla yurda getirilen spor ürünlerine yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Ekipler, şüphelilerin 2024-2025 sezonuna ait Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş formaları ile eşofman takımlarını piyasaya sürmeye çalıştığını belirledi.

Kayserispor - Beşiktaş maçı önemli dakikalar! Beşiktaş'ın golünü kim attı? Maçın özeti Kayserispor - Beşiktaş maçı önemli dakikalar! Beşiktaş'ın golünü kim attı?... Haberi Görüntüle

OPERASYONUN DETAYLARI

Güngören ve Esenler'de tespit edilen iş yerleri ve iki ayrı depoya düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, piyasa değeri 250 milyon lira olan 180 bin 324 adet forma ve eşofman takımı ele geçirildi.

Kerem verdi Orkun attı! Benfica'yı milli takımın iki yıldızı taşıyor Kerem verdi Orkun attı! Benfica'yı milli takımın iki yıldızı taşıyor Haberi Görüntüle

ELE GEÇİRİLEN ÜRÜNLER

Operasyon kapsamında ele geçirilen kaçak ürünler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan yerleşkesinde sergilendi. Kaçak ürünlerin çoğunluğunu, 2024-2025 sezonuna ait büyük futbol kulüplerinin formaları ve eşofman takımları oluşturdu.

Volkan Demirel'in yeni adresi belli oluyor! Süper Lig ekibiyle görüştü Volkan Demirel'in yeni adresi belli oluyor! Süper Lig ekibiyle görüştü Haberi Görüntüle

GÖZALTILAR VE SORUŞTURMA

Gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kaçakçılık faaliyetlerine karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini ve bu tür yasa dışı girişimlere izin vermeyeceklerini belirtti.

Yetkililer, kaçak ürünlerin hem ekonomiye zarar verdiğini hem de tüketicilerin sağlığını riske attığını vurgulayarak, vatandaşları bu tür ürünleri satın almamaları konusunda uyardı. Ayrıca kaçakçılıkla mücadelede halkın desteğinin önemli olduğunu ve şüpheli durumların emniyet birimlerine bildirilmesinin büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading