Yandex Metrica

Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Tam 43 gol...

Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Tam 43 gol...

Konyaspor, 2020-2021 sezonunda kadrosuna kattığı 34 yaşındaki Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdı. Arnavut golcü, yeşil-beyazlı forma altında çıktığı 111 maçta 30 gol ve 13 asistle takıma önemli katkılarda bulunmuştu.

Spor

23.08.2024, 18:44

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 2020-2021 sezonunda kadrosuna kattığı Arnavut santrfor Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdı. 34 yaşındaki deneyimli golcü, yeşil-beyazlı formayla sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Galatasaray'dan ayrılan futbolcular alev aldı! Performansları sarı-kırmızılıları şimdiden pişman etti Haberi Görüntüle

KONYASPOR'DAN RESMİ VEDA

Konyaspor, resmi açıklamasında Cikalleshi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Konyaspor, 2020-2021 sezonunda takıma katılan 34 yaşındaki santrfor Sokol Cikalleshi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı ekipte 111 maçta forma giyen futbolcu, bu süreçte 30 gol ve 13 asistle oynadı." ifadeleri kullanıldı.

Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu Haberi Görüntüle

BAŞARILI KARİYER VE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER

Cikalleshi, Konyaspor forması altında çıktığı 111 maçta, toplamda 43 gole doğrudan katkı sağladı. 30 gol ve 13 asistlik performansıyla Konyaspor'un hücum hattında önemli bir rol üstlendi. Tecrübeli oyuncunun vedası, takımda önemli bir boşluk bırakacak.

Bu ayrılıkla birlikte, Konyaspor’un hücum hattında nasıl bir yapı oluşturacağı merakla bekleniyor. Cikalleshi'nin kariyerine hangi takımda devam edeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading