Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı dikkat çekti

Süper Lig ekibinde yeni dönem: Başkan belli oldu! TFF detayı dikkat çekti

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın TFF Başkan Vekili olarak atanmasının ardından görevinden istifa etmesinin akabinde Sivasspor'un yeni başkanı Bahattin Eken oldu.

Spor

19.07.2024, 16:06

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa seçilmesinin ardından, listesinde yer alan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, görevini bırakma kararı aldı. Otyakmaz'ın yerine Sivasspor'da başkanlık görevine Bahattin Eken getirildi.

Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve pamuk... Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve... Haberi Görüntüle

BAHATTİN EKEN'İN BAŞKANLIĞI

Sivasspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Mecnun Otyakmaz’ın TFF Başkan Vekili olarak görev alacak olması nedeniyle kulüp başkanlığı görevini Bahattin Eken’in devraldığı duyuruldu. Açıklamada "Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olarak görev alacak olması nedeniyle, kulüp tüzüğümüz ve yönetim kurulu kararı doğrultusunda Sivasspor başkanlığına Sayın Bahattin Eken getirilmiştir. Sayın Eken’in bu yeni görevi başarıyla yürüteceğine olan inancımız tamdır. Sivasspor Kulübü olarak, bu değişikliğin kulübümüz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bahattin Eken’e yeni görevinde üstün başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Son dakika... Beşiktaş, gol şovla UEFA Avrupa Ligi gruplarında Son dakika... Beşiktaş, gol şovla UEFA Avrupa Ligi gruplarında Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEM İÇİN BEKLENTİLER

Sivasspor camiası, Bahattin Eken’in başkanlığında kulübün başarılarını sürdürmesini ve yeni projelerle daha da ileriye gitmesini umut ediyor. Mecnun Otyakmaz’ın TFF’deki yeni göreviyle birlikte Türk futboluna katkı sağlayacağına inanılırken, Sivasspor'da da yeni başkan Eken ile başarılı bir dönem geçirilmesi hedefleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading