Yandex Metrica

Süper Lig ekibinden flaş sözleşme! 1 yıl uzatıldı

Süper Lig ekibinden flaş sözleşme! 1 yıl uzatıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, tecrübeli defans oyuncusu Zeki Yavru'nun sözleşmesini 1 yıl uzattığını duyurdu.

Spor

01.07.2024, 17:28

Yılport Samsunspor, defans hattının önemli isimlerinden Zeki Yavru'nun sözleşmesini uzattı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı belirtildi.

Kenan Yıldız ve Salih Özcan konuştu: 6-1'in hesabını kesmek lazım! Kenan Yıldız ve Salih Özcan konuştu: 6-1'in hesabını kesmek lazım! Haberi Görüntüle

KULÜBÜN AÇIKLAMASI

Kulübün resmi açıklamasında, "Zeki Yavru'nun sahada gösterdiği özveri ve performansıyla herkesin sevgisini kazandığı" vurgulandı. Samsunspor'un, tecrübeli defans oyuncusunun bir sezon daha kırmızı-beyazlı formayı giyecek olmasından memnuniyet duyduğu ifade edildi.

Türkiye'nin grubunda sürpriz: Gürcistan, Portekiz'i dağıttı adını son 16'ya yazdırdı Türkiye'nin grubunda sürpriz: Gürcistan, Portekiz'i dağıttı adını son 16'ya yazdırdı Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONDAKİ PERFORMANSI

Zeki Yavru, 2023-2024 sezonunda Samsunspor formasıyla 28 lig maçında görev aldı. Bu maçlarda 4 asist yaparak takımına önemli katkılar sağlayan oyuncu, ayrıca 1 gol atma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading