Süper Lig şampiyonluk tahmini güncellendi: Sıralamada büyük sürpriz! Kim zirveye yaklaştı?

Süper Lig şampiyonluk tahmini güncellendi:  Sıralamada büyük sürpriz! Kim zirveye yaklaştı?

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun şampiyonluk tahmini, futbol veri sitesi Euro Club Index tarafından güncellendi ve büyük yankı uyandırdı. Sezonun mevcut durumuna ve takımların performanslarına dayalı yapılan simülasyonla birlikte, sıralamada dikkat çekici değişimler gözlemlendi.

Spor

21.10.2024, 11:31

Euro Club Index'in yaptığı simülasyonda, şampiyonluk favorileri arasında yer alan bazı takımların düşüş yaşadığı, diğer bazı takımların ise beklenmedik bir şekilde yükseliş gösterdiği dikkat çekiyor. Güncellenen şampiyonluk tahmininde, puan durumu ve sezon sonuna dair beklentiler revize edildi. Sıralamada özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımların durumu, şampiyonluk yarışındaki gidişat açısından önemli ipuçları verdi. 

Bu analizler, Süper Lig’in geri kalan maçlarında şampiyonluk mücadelesinin hangi yönde şekilleneceğine dair futbolseverlere önemli bir bakış sunuyor. Simülasyon sonuçlarına göre, şampiyonluk yarışında dengeler değişti. 

Şampiyonluk yarışı için yapılan bu güncelleme, ligdeki mücadelenin çok daha çekişmeli geçeceğini ve ligin zirvesinde büyük bir değişim yaşanabileceğini gösteriyor.

Küme düşecek takımlar şu şekilde: 

19- Adana Demirspor: 20 puan

18- Hatayspor: 31 puan

17- Bodrum FK: 35 puan

16- Kayserispor: 35 puan

İlk 5 sıra şu şekilde: 

5- Trabzonspor: 59 puan

4- Başakşehir: 62 puan

3- Beşiktaş: 77 puan

2- Fenerbahçe: 87 puan

1- Galatasaray: 90 puan

Barış Alper ve Yunus Akgün'de sorun! Maaşlarına zam istediler, yönetim ise.... Barış Alper ve Yunus Akgün'de sorun! Maaşlarına zam istediler, yönetim... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE FAVORİ FENERBAHÇEYDİ 

Son güncelleme öncesi şampiyonluk favorisi Fenerbahçe'ydi. Sarı-lacivertlilerin sezonu 89 puanla zirvede bitireceği öngörülmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading