Sitede Ara

Süper Lig'de bu hafta maçlar neden oynanmayacak? 9. hafta karşılaşmaları ne zaman olacak?

Süper Lig'de bu hafta maçlar neden oynanmayacak? 9. hafta karşılaşmaları ne zaman olacak?

Trendyol Süper Lig’de 8. hafta geride kalırken futbolseverler gözlerini 9. haftaya çevirdi. Ancak bu hafta Süper Lig’de karşılaşmalar oynanmayacak. Peki, Süper Lig’de bu hafta maçlar neden yok? 9. hafta maçları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Spor

07.10.2024, 14:57

Süper Lig’de bu hafta maçlar oynanmıyor çünkü lig milli araya girdi. UEFA Uluslar Ligi maçları nedeniyle milli takımlar için verilen bu ara, 7 Ekim’de başladı ve 18 Ekim’e kadar sürecek. Bu süreçte Süper Lig takımları milli oyuncularından yoksun kaldıkları için lig maçlarına ara verildi. Türkiye A Milli Futbol Takınmı da bu süre zarfında Karadağ ile karşılaşacak.

Ne yaptın Es-Es? Rakibine 10 gol attı Ne yaptın Es-Es? Rakibine 10 gol attı Haberi Görüntüle

SÜPER LİG 9. HAFTA MAÇ PROGRAMI

Milli aranın sona ermesiyle birlikte Süper Lig’de 9. hafta karşılaşmaları 19 Ekim'de başlayacak. Milli aradan dönen takımlar, 9. haftada kritik maçlra çıkacak.

İşte 9. hafta maç programı:

19 Ekim 2024 Cumartesi:

13:30 Kayserispor - Gaziantep FK

16:00 Trabzonspor - Başakşehir

19:00 Eyüpspor - Göztepe

19:00 Antalyaspor - Galatasaray

20 Ekim 2024 Pazar:

13:30 Sivasspor - Hatayspor

16:00 Beşiktaş - Konyaspor

19:00 Samsunspor - Fenerbahçe

19:00 Alanyaspor - Kasımpaşa

21 Ekim 2024 Pazartesi:

20:00 Bodrumspor - Rizespor

Okan Buruk'tan flaş Icardi-Osimhen kararı Okan Buruk'tan flaş Icardi-Osimhen kararı Haberi Görüntüle

MİLLİ ARA DÖNÜŞÜNDE GALATASARAY, ANTALYASPOR'A KONUL O9LACAK

Milli ara dönüşünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, zorlu Antalyaspor deplasmanına çıkacak. 8. hafatada Alanyaspor’u mağlup ederek rakiplerinin puan kaybettiği haftayı avantaja çeviren sarı-kırmızılılar, milli aradan galibiyetle dönerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SAMSUNSPOR DEPLASMANINDA

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Fenerbahçe, 9. haftada ligin formda ekiplerinden Samsunspor’a konuk olacak. Beşiktaş ise kendi sahasında Konyaspor’u ağırlayacak. Fenerbahçe, milli aradan sonra sahaya çıkacağı bu zorlu deplasmanda liderlik yarışına yeniden odaklanmayı hedefliyor.

Resti çekti Okan Buruk yıldız ismin üzerini çizdi: Kendine takım arıyor Resti çekti Okan Buruk yıldız ismin üzerini çizdi: Kendine takım... Haberi Görüntüle

MİLLİ ARANIN ARDINDAN SÜPER LİG HEYECANI DEVAM EDECEK

Trendyol Süper Lig’de milli ara sebebiyle bu hafta karşılaşlmalar oynanmayacak. 19 Ekim itibarıyla başlayacak olan 9. hafta, heyecan dolu maçlara sahne olacak. Lider Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında zorlu bir maça çıkarken, Fenerbahçe ise Samsunspor karşısında puan mücaedelesi verecek. Milli ara sonrası takımlar, zirve yarışında kritik puanlar için sahada olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading