Yandex Metrica

Süper Lig'de dev kapışma: İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'de dev kapışma: İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri

Süper Lig'de bu akşam Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan ancak takımla çalışmalara başlayamayan Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel'in bu akşamki mücadelede forma giymesi zon görünüyor. Galatasaray'da ise Ziyech ve Icardi forma giyemeyecek. İşte Fenerbahçe - Galatasaray maçının muhtemel 11'leri.

Spor

21.09.2024, 10:11

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sahne olacak. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği derbi maçı bu akşam saat 20.00'de Kadıköy'de oynanacak.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak.

TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE ZİRVE HESAPLARI

Ligde geride kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, haftaya 13 puanla 2. sırada giriyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ekibi, 15 puanla liderlik koltuğunda oturan rakibini yenerek zirveye yükselmenin hesaplarını yapıyor.

2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt 2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet... Haberi Görüntüle

TEK EKSİK SAMUEL

Fenerbahçe'de zorlu müsabaka öncesinde tek eksik isim bulunuyor. Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan ancak takımla çalışmalara başlayamayan Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel'in bu akşamki mücadelede forma giymesi zon görünüyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin Ganalı tecrübeli stoperi Alexander Djiku, Galatasaray müsabakasıyla sahalara dönecek.

TRT 1'de bugün hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi şifresiz maç programı... TRT 1'de bugün hangi maçlar şifresiz yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi şifresiz... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Lig'de 5 maçta 5 galibiyet alan Okan Buruk ve öğrencileri 15 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Fenerbahçe, ise 13 puanla Galatasaray'ın ardından ikinci sırada bulunuyor. Kadıköy'e lider olarak gidecek olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet.

İstanbul'da yeni Basketbol Spor Lisesi açılıyor! Protokol imzalandı İstanbul'da yeni Basketbol Spor Lisesi açılıyor! Protokol imzalandı Haberi Görüntüle

ZİYECH VE ICARDI YOK

Sarı-kırmızılı ekipte Hakim Ziyech, sakatlığından dolayı bu akşamki Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, yarın Fenerbahçe ile oynanacak maçta görev alamayacak. Sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımla antrenmanlara başladı. Arjantinli golcünün bu akşamki derbide forma giymesi beklenmiyor.

Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Ankaragücü'nün Dortmund'dan sansasyonel transferi Nico Schulz kimdir? Haberi Görüntüle

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray karşısında Livakovic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin ve Dzeko 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Fenerbahçe karşısında Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış ve Osimhen 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading