Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı

Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor Kulübünün kurumsal kimliğini kullanarak para topladıkları iddiasıyla yakalanan iki şüpheli tutuklandı. Valilik vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyardı. 

Spor

13.07.2024, 11:45

Dolandırıcılık Süper Lig'e kadar uzandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, il merkezinde Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un kurumsal kimliğini kullanarak yardım parası topladığı şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yardım topladıkları belirlenen M.G. ve G.G'yi takibe alan ekipler, şüphelilerin konakladıkları otel odası ve araçlarında yaptığı aramada, suç unsuru olabileceği değerlendirilen para ve materyaller ele geçirdi.

Galatasaray'da kriz devam ediyor! Futbolcular Okan Buruk'a dert yandı Galatasaray'da kriz devam ediyor! Futbolcular Okan Buruk'a dert yandı Haberi Görüntüle

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerden sonra sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzonspor, Muhammed Cham transferinin detaylarını açıkladı Trabzonspor, Muhammed Cham transferinin detaylarını açıkladı Haberi Görüntüle

''İZİN BELGESİNİ MUTLAKA KONTROL EDİN''

Açıklamada, "Bu ve benzer olaylarda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için iş yerlerine gelerek yardım talep eden kişilerin izin belgelerinin olup olmadıklarını kontrol etmelerini tavsiye ediyoruz. Halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden olaylarla ilgili mücadeleye, halkımızdan aldığımız güç, mülki ve adli makamların talimatı, polisimizin azim ve kararlılığıyla devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading