Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu!

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu!

2024-2025 sezonu Trendyol Süper Lig heyecanı başlıyor. Lig'de 1. ve 2. hafta programları açıklandı. 9 Ağustos cuma günü sezonun ilk maçında Galatasaray sahasında Hatayspor'u ağırlayacak.

Spor

24.07.2024, 17:27

2024-2025 sezonu Trendyol Süper Lig 1. ve 2. hafta programı açıklandı.

Sezonun ilk maçı 9 Ağustos cuma günü Galatasaray- Hatayspor arasında oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklama şu şekilde:

Trendyol Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın müsabaka programı açıklanmıştır.

• Müsabaka programı, kulüplerimizin UEFA Kupalarında yapacakları müsabaka programları dikkate alınarak hazırlanmıştır.

• 2024 - 2025 Sezonu, son yıllarda olduğu gibi son şampiyon takımın oynayacağı müsabaka ile açılacak. Bu sebeple Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasındaki müsabaka, 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00'e planlanmıştır.

• UEFA'nın eşleşmelerde yapabileceği değişiklikler ve kulüplerimizin UEFA'nın farklı bir organizasyonunda devam etmesi durumunda programlarda değişiklik yapılabilecektir.

.• 5 Ağustos'ta yapılacak olan Play Off Turu Kura Çekimleri sonrasında kulüplerimizin UEFA Kupaları fikstürlerine göre 3 ve 4. hafta programları, 29 - 30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan lig aşaması fikstür çekimleri sonrasında yapılacak olan çalışma ile ilk yarının kalan haftaları ilan edilecektir.

• Programda stadyum bilgisi boş bırakılmış olan müsabakaların hangi stadyumlarda oynanacağı daha sonra ilan edilecektir.

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi... Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'İN İLK 2 HAFTASININ PROGRAMI AÇIKLANDI

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading