Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor, saat kaçta? İşte 2024-25 transferi için son gün...

Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman bitiyor, saat kaçta? İşte 2024-25 transferi için son gün...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 yaz transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kaldı. Yaz transfer sezonunda özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında büyük yarış yaşandı. Kadrosuna birçok önemli yıldızı katan takımlar transfer sezonunun son saatine kadar çalışmalarına devam ediyor. İşte detaylar...

Spor

12.09.2024, 10:01

Avrupa'nın 5 büyük liginde yaz transfer dönemi 30 Ağustos'ta tamamlandı. Premier Lig, Serie A, La Liga, Ligue 1 ve Bundesliga’da transfer kapısı kapandı.

9 Eylül Pazartesi günü Katar ve İsviçre'de transfer dönemi tamamlanırken Yunanistan, Sırbistan, Rusya ve Türkiye'de transfer sezonu devam etmekte.

Süper Lig'de transfer sezonun kapanmasına saatler kala, takımlar son çalışmalarını sürdürürken 4 büyükler kadrosuna önemli takviyelerde bulundu.

Yeni sezonda Osimhen, Rafa Silva, En- Nesyri, Maximin, İmmobile, gibi önemli oyuncular yeni sezonda ligde forma giyecek.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Haberi Görüntüle

SÜPER LİG’DE TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR?

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 Sezonu transfer dönemi 24 Haziran’da başlamıştı. Kulüpler yaptıkları transferleri 13 Eylül cuma günü saat 12.00'a kadar TFF'ye bildirmesi gerekiyor.

Süper Lig'de ara transfer dönemi 13 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading