Sürpriz ayrılık iddiası! Galatasaray'da hangi futbolcu yolcu?

Sürpriz ayrılık iddiası! Galatasaray'da hangi futbolcu yolcu?

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Volkan Demirel iddialı konuştu. Demirel, katıldığı bir Tv programında Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün hakkında açıklamada bulundu. Demirel, Akgün'ün överek "Çok kararlı ve arzulu. Hızı, sürati ve çalışma becerisi çok iyi.'' dedi. 

Spor

22.10.2024, 11:14

Eski milli futbolcu ve yorumcu Volkan Demirel, TV100'de Galatasaray'ı değerlendirirken Sarı-kırmızılı takımın genç yıldızı Yunus Akgün hakkında açıklamalarda bulundu. Demirel, milli futbolcuya övgüler yağdırarak, Akgün'ün överek "Çok kararlı ve arzulu. Hızı, sürati ve çalışma becerisi çok iyi.'' ifadesine yer verdi. 

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor Haberi Görüntüle

AKGÜN AVRUPA YOLCUSU 

Volkan Demirel, Akgün'ün bu çıkışının devam etmesi durumunda Avrupa'ya transferin öne sürerek, genç oyuncu Galatasaray'dan ayrılabileceğini iddia etti. 

Özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün'ün, Avrupa kulüplerinin radarına girmesi kaçınılmaz gibi görünüyor.

Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım dedi... Icardi eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu! Yaptığı paylaşımla adeta ben burdayım... Haberi Görüntüle

Yunus Akgün Kimdir? 

7 Temmuz 2000'de İstanbul'da doğan Türk futbolcudur. Galatasaray'da yetişmiş olan Akgün, sağ kanat pozisyonlarında oynayan yetenekli bir oyuncudur. Hızlı, simetrik ve benzersiz etkili çalımlarıyla tanınan Akgün, Galatasaray A takımında dikkat çekici performanslar sergilemeye başladı. 

Galatasaray'da profesyonel kariyerine 2018 yılında başlayan Yunus Akgün, 2021-2022 sezonunda Adana Demirspor'a kiralık olarak devam etti ve burada gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. 

2022-2023 sezonunda Galatasaray'a geri dönmüş ve yeniden takımın önemli parçalarından biri olmayı başarmıştır. Hücum hattındaki dinamik yapısı, sürati ve teknik becerisiyle Galatasaray'ın yıldız futbolcularından birine dönüştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading