Yandex Metrica

Sitede Ara

Sürpriz transfer iddiası: Beşiktaş, PSV'li yıldızın peşinde

Sürpriz transfer iddiası: Beşiktaş, PSV'li yıldızın peşinde

Beşiktaş, PSV Eindhoven forması giyen 25 yaşındaki Brezilyalı sol bek Mauro Junior’u transfer listesine dahil etti. PSV’nin, Brezilyalı futbolcu için 7 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

Spor

20.09.2024, 16:53

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken siyah-beyazlı takım için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş, sol bek bölgesi için ara transfer döneminde harekete geçmeye hazırlanıyor.

Ligin ilk derbisinde 10'a 11 oynayan Beşiktaş, Trabzon'u yenemedi Ligin ilk derbisinde 10'a 11 oynayan Beşiktaş, Trabzon'u yenemedi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İÇİN SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI

Oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan ve şampiyonluk yarışında 'ben de varım' diyen Beşiktaş'ın PSV Eindhoven forması giyen Mauro Junior'un peşinde olduğu iddia edildi. Hollanda medyasında yer alan haberlere göre; PSV’nin, Brezilyalı futbolcu için 7 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

Maçta, Osimhen ile çarpışmıştı! Yüz kemiğinin kırıldığı açıklandı Maçta, Osimhen ile çarpışmıştı! Yüz kemiğinin kırıldığı açıklandı Haberi Görüntüle

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Öte yandan Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Mauro Junior, PSV formasıyla bu sezon çıktığı bir maçta 14 dakika süre aldı ve gol katkısı yapamadı. Asıl bölgesi sol bek olan 25 yaşındaki futbolcu sağ bekte de forma giyebiliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading