Yandex Metrica

Sürü başı Ronaldo! Avrupa futbolunun yıldızları CR7'nin izinden Suudi Arabistan'a gitmeye devam ediyor

Sürü başı Ronaldo! Avrupa futbolunun yıldızları CR7'nin izinden Suudi Arabistan'a gitmeye devam ediyor

Dünyanın en iyi ligleri arasına girme hedefiyle futbola büyük yatırım yapan Suudi Arabistan, 2023-2024 sezonu öncesi transfer dönemine damga vurdu. Ronaldo'nun Suudi Arabistan tercihi sonrası kendi liglerini en iyiler arasına sokmak isteyen Arap kulüpleri astronomik rakamlarla yıldız futbolcuları transfer ediyor. Bu durum da özellikle Avrupa arenasında boy gösteren başarılı futbolcuların Suudi kulüpleri tercih etmesine neden oluyor.

Spor

23.01.2024, 21:14

Suudi Arabistan, Cristiano Ronaldo transferiyle başlayan hareketliliğiyle adını duyuruyor. Astronomik maaşlarla birçok yıldız futbolcunun dikkatini çeken ülke, Al Ahli, Al Hilal, Al Ittihad ve Al Nassr kulüplerinin büyük çoğunluğunu satın aldı.

Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Haberi Görüntüle

FUTBOLUN GELECEĞİNİN YATIRIMI: SUUDİ ARABİSTAN'IN HEDEFİ

Suudi Arabistan, 2023-2024 sezonu öncesinde büyük bütçeli transferlerle futbol dünyasına damga vurdu. Milli takımlar, kulüpler ve sporcular için özel sektörün katkısıyla başarıyı hedefleyen ülke, yüksek maaşlarla yıldız oyuncuları kendine çekiyor.

Galatasaray Wendel transferinden geri döndü! İşte sebebi Galatasaray Wendel transferinden geri döndü! İşte sebebi Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN ATEŞİYLE BAŞLAYAN FIRTINA

Cristiano Ronaldo'nun Aralık 2022'de Al Nassr'a transferi, Suudi Arabistan futbolunun dünya gündemine taşınmasını sağladı. 200 milyon avroya varan yıllık ücretiyle dikkat çeken bu hamle, birçok futbolcuyu Suudi Arabistan'a çekti.

Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Haberi Görüntüle

YILDIZLARIN AKINI DEVAM EDİYOR

Ronaldo'nun adımını takip eden birçok yıldız futbolcu, Suudi Arabistan kulüpleriyle anlaştı. Sadio Mane, Karim Benzema, N'Golo Kante, Ruben Neves, Roberto Firmino ve Riyad Mahrez gibi üst düzey oyuncuların da aralarında bulunduğu bu transferler, Suudi Arabistan'ın futbol dünyasındaki yükselişini simgeliyor.

Kayserispor - Samsunspor hazırlık maçı hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? Kayserispor - Samsunspor hazırlık maçı hangi kanalda ve ne zaman... Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN'IN HEDEFİ: EN İYİ LİGLER ARASINA GİRMEK

Suudi Arabistan, futbolun gelişimine yaptığı yatırımlarla dünyanın en iyi ligleri arasına girmeyi hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda gerçekleştirilen astronomik transferler, ülkenin futbol alanındaki iddiasını ve vizyonunu yansıtıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading