Yandex Metrica

Survivor'a damga vuran Sercan Yıldırım'dan radikal karar! Teknik direktörlüğe soyunuyor...

Survivor'a damga vuran Sercan Yıldırım'dan radikal karar! Teknik direktörlüğe soyunuyor...

Bir zamanlar A Milli Futbol Takımı'nda top koşturan Sercan yıldırım, bıraktığı futbolculuk kariyerini teknik direktör olarak devam ettirme kararı aldığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

23.08.2024, 14:13

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da daha sonra Bursaspor ekibiyle şampiyonluklar yaşayan 34 yaşındaki Sercan Yıldırım, katıldığı yarışma programı ile tanınsada n büyük tutkusu olan futboldan kopmadı.

Bursa'da sahibi olduğu Uludağ Spor Kulübü ve kendi adına kurduğu futbol akademisinde hem erkek hem kadın kategorilerinde futbolcu yetiştirmeye devam eden Yıldırım, Almanya'da ve İngiltere'de alacağı eğitimlerin ardından teknik adamlık kariyerine adım atmayı hedefliyor.

AA'ya röportaj veren Sercan Yıldırım, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor, Süper Lig ekibine imza atıyor Haberi Görüntüle

EĞİTİM ALMAK İSTİYORUM

Teknik direktörlük hayalinin peşinden gittiğini belirten Yıldırım, "Yurt dışında hem staj anlamında hem de eğitimler anlamında ciddi çalışmalarım olacak. İngiltere ve Almanya'da eğitim almayı planlıyorum." dedi.

Yıldırım, teknik adamlık kariyerine yavaş yavaş geçmeyi istediğini, bu nedenle eğitimlere büyük önem verdiğini dile getirdi.

Hedeflerine değinen Yıldırım, "Henüz lisans almamama rağmen şu anda teklifler geliyor. Önce kulübümde kendimi geliştirip görmek istedim. Yurt dışında eğitimler görüp, antrenörlük konusunda buraya dolu bir şekilde gelirsem, daha başarılı olacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading