Yandex Metrica

Szymanski'ye İtalya'dan rekor teklif! Efsane hoca kadrosunda görmek istiyor

Szymanski'ye İtalya'dan rekor teklif! Efsane hoca kadrosunda görmek istiyor

Napoli, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski için teklifini artırmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Antonio Conte'nin yoğun ısrarı üzerine, İtalyan ekibi Szymanski için 30 milyon euroya varan bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Spor

20.08.2024, 11:02

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Daha önce 25 milyon euroyu gözden çıkaran Napoli, teknik direktör Antonio Conte'nin yoğun isteği üzerine teklifini yükseltmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Trabzonspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı: 5. Güneş dönemi başladı Haberi Görüntüle

CONTE'NİN GÖZDESİ

Fanatik'te yer alan habere göre, Napoli'nin tecrübeli teknik direktörü Antonio Conte, Sebastian Szymanski'yi takımında görmeyi çok istiyor. İtalyan ekibinin, bu doğrultuda 30 milyon euroya varan bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı bildiriliyor. Conte'nin, Polonyalı orta sahayı transfer ederek Napoli'nin oyun kurma kabiliyetini artırmayı planladığı belirtiliyor.

Ebrar Karakurt, milli takımdan ayrıldı mı? Ebrar Karakurt, milli takımdan ayrıldı mı? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE FERDİ BELİRSİZLİĞİ

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferinin gündemde olduğu bir dönemde, Szymanski'yi de kaybetmek istemeyen teknik direktör Jose Mourinho'nun bu transfere karşı çıkacağı öne sürülüyor. Fenerbahçe'nin, iki önemli oyuncusunu aynı anda kaybetmek istemeyeceği ve Napoli'nin teklifine temkinli yaklaşacağı ifade ediliyor.

Las Palmas - Real Madrid maçı ne zaman ve hangi kanalda? Arda Güler ilk 11'de mi? Las Palmas - Real Madrid maçı ne zaman ve hangi... Haberi Görüntüle

SZYMANSI'NİN SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 maça çıkan Sebastian Szymanski, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Polonyalı yıldızın özellikle orta sahadaki yaratıcı oyunuyla Fenerbahçe'ye önemli katkılar sağladığı biliniyor.

Napoli'nin, Szymanski için yapacağı teklifin Fenerbahçe yönetimi tarafından nasıl değerlendirileceği merak konusu. Conte'nin ısrarı karşısında Fenerbahçe'nin, Polonyalı yıldızını tutma konusunda ne kadar kararlı olacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading