Tabii Spor ücretli mi, ücretsiz mi? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi?

Tabii Spor ücretli mi, ücretsiz mi? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları 2024-2025 sezonunda TRT 1 ile Tabii Spor kanallarından canlı olarak yayınlanıyor. Futbol severler de maçları şifresiz izlemek istiyor. Peki, Tabii Spor ücretli mi yoksa ücretsiz mi?

Spor

01.10.2024, 13:32

2024-2025 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi maçları TRT 1 ile TRT Spor kanallarından canlı olarak ekranlara geliyor. Futbol severlerde bu mücadelelerin şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlandığını merak ediyor.

Avrupa’nın dev bütçeli kulüpleri gruplardan çıkmak adına rakipleriyle kıyasıya bir mücadelenin içerisine girerken Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz izlemek isteyenler Tabii Spor hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Yeni sezonda yeni formatı ile Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamlarında Şampiyonlar Ligi maçları TRT 1 ile Tabii Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. TRT 1 ekranlarında haftada 3 maç şifresiz olarak futbol severlerle buluşacak.

Tabii Spor ücretli mi

Nihat Kahveci'dan Icardi'ye övgü: Osimhen'e göstermeni bekliyorum Nihat Kahveci'dan Icardi'ye övgü: Osimhen'e göstermeni bekliyorum Haberi Görüntüle

TABİİ SPOR ÜCRETLİ Mİ?

Şampiyonlar Ligi maçları 2024-2025 sezonunda TRT 1 ile Tabii Spor kanallarından 3 yıl boyunca yayınlanacak. Bunun yanında UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları da futbolseverlerin karşısında olacak. TRT’nin dijital platformu olan Tabii’ye ücretsiz üye olarak bu maçları izlemek mümkün olabilecek. Ancak Tabii Spor’da Şampiyonlar Ligi maçlarını izlemek ücretli olacağından bunun için Tabii Premium aboneliği alınması gerekecek.

TRT Tabii Spor platformu reklamsız izleme seçeneği aylık olarak 99 TL’den satışa sunulmuştur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading