Yandex Metrica

Sitede Ara

Takımdan kaçan kaçana! Tam 13 oyuncu ayrıldı

Takımdan kaçan kaçana! Tam 13 oyuncu ayrıldı

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da ayrılıklar devam ediyor. 12 futbolcuyla yollarını ayıran İzmir temsilcisi, son olarak Ömer Alper Tatlısu ile vedalaştı.

Spor

15.07.2024, 16:39

Karşıyaka'da yaprak dökümü devam ediyor. Geçen sezon başında Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan transfer edilen ve yeşil-kırmızılı forma ile 19 lig, 2 kupa maçına çıkan stoper Ömer Alper Tatlısu, teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrodan elendi. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, 3. Lig takımlarından Orduspor 1967 ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'dan 10 numara transferi! Avrupa'ya damga vurdu Trabzonspor'dan 10 numara transferi! Avrupa'ya damga vurdu Haberi Görüntüle

KADRODAKİ ÖNEMLİ KAYIPLAR

Daha önce Şeref Özcan, Mehmet Alaeddinoğlu, Haydar Yılmaz, Fatih Taşdelen, Erdinç Çepoğlu, Erdem Gökçe, Emre Keleşoğlu, Emir Koldere, Bilal Ceylan, Barış Sağır, Hakan Erçelik ve Batuhan Kuru ile yollarını ayıran Karşıyaka, Ömer Alper Tatlısu'nun da ayrılmasıyla toplamda 13 oyuncusunu kaybetmiş oldu. Bu önemli kadro değişikliği, takımın yeni sezona nasıl bir performansla başlayacağı konusunda merak uyandırıyor.

EURO 2024'e damga vurmuştu! Yıldız ismi Barcelona kaptı EURO 2024'e damga vurmuştu! Yıldız ismi Barcelona kaptı Haberi Görüntüle

YENİ TRANSFERLER

Kadroda yaşanan bu büyük değişim sonrası Karşıyaka, dış transferde de hareketli günler yaşıyor. Santrfor İshak Kurt, stoper Metin Peker, sol kanat Ali Sinan Gayla ve stoper Abdulkadir Öksüz ile anlaşan Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Başakşehir'in maçında Polonyalı hakem düdük çalacak Başakşehir'in maçında Polonyalı hakem düdük çalacak Haberi Görüntüle

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarına bugün tesislerinde başlayacak. Takım, yeni transferlerin de katılımıyla birlikte sezona iyi bir başlangıç yapmak için yoğun bir antrenman programı uygulayacak.

Karşıyaka'nın bu büyük ayrılık dalgasının ardından nasıl bir performans sergileyeceği ve yeni transferlerin takıma nasıl katkı sağlayacağı merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading